Cadde GÖVDE GÖSTERİSİ

GÖVDE GÖSTERİSİ

24.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Azerbaycan'daki yarı final yarışmasında final biletini 10 ülke aldı. Azeri spikerler finalistler arasında yer alan Can Bonomo'yu sona bırakınca TRT spikeri ecel terleri döktü. 57. Eurovision Şarkı yarışmasının ikinci yarı finalinde temsilcimiz Can Bonomo, Love Me Back şarkısıyla 13. sırada sahne aldı ve izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Can Bonomo SMS oyları sonucu finale hak kazandı. EN SONA KALINCA... Geceyi canlı yayınla aktaran TRT spikerleri finalistlerin isimlerinin açıklandığı sırada öldü öldü dirildi. 1., 2., 3. derken bir türlü Türkiye'nin ismi telaffuz edilmedi. 9. ülke de açıklanıp Türkiye'nin kaderi sona kalınca 38 yıldır Eurovision'u sunan TRT spikeri Bülent Özveren'in bile sinirleri laçka oldu. Azeri spikerler de altın bileti alan son ülkenin ismini açıklamayı erteledikçe erteledi, sonunda Özveren'den "Sinirler iyice gerildi. Orada olmak istemem açık söyleyeyim" sözleri geldi. SALON TÜRKİYE TÜRKİYE DİYE BAĞIRDI Azeri spikerler ise heyecanı tırmandırmanın tadını çıkarıyorlardı. Nihayetinde açıklamada onlardan değil salondan geldi. Salondan bir anda TÜRKİYE, TÜRKİYE sesleri yükseldi. Spikerlerde Türkiye deyince TRT spikerleri derin bir oh çekti. SPİKERDEN İTİRAF Geceyi Bülent Özveren ile birlikte sunan Erhan Konuk, o anda dayanamadı ve ne kadar gerildiğini itiraf etti; -"Derin bir oh çekiyoruz... Burda biz size pek yansıtmamaya çalıştık ama buz gibi terledik sayın seyirciler." Kaynak: gazeteciler.com

GÖVDE GÖSTERİSİ

BONOMO'DAN MÜTHİŞ PERFORMANS

Haberin Devamı

Türkiye Eurovision şarkı yarışmasında ilk elemeyi geçerek finale kalan 10 ülkeden biri oldu. Dün gece Baku Cyristal Hall’de gerçekleştirilen ikinci yarı finalde Litvanya, Bosna-Hersek, Ukrayna, Norveç, İsveç, Malta, Makedonya, Estonya ve Sırbistan’la birlikte Türkiye de finale kaldı.

Alkışlar durmadı
25 bin kişilik salonun tamamen dolu olduğu gecede Can Bonomo’nun performansı esnasında alkışlar durmadı. Şarksını bitirdikten sonra bütün salonun ayakta alkışladığı Can Bonomo salondaki oturma yerine geçerken de dakikalarca alkışlandı. Can Bonomo başarılı perfomansıyla gecenin en etkileyici şovlarından birine imza attı.
Finale kalan ülkelere ait zarfların tek tek açılması sırasında Türkiye’nin bir türlü çıkmaması salonda yoğun “Türkiye Türkiye” tezahüratlarına neden oldu. Türkiye son zarftan çıktığında ise Cyristal Hall alkışlarla inliyordu.
Salondan çıkarken karşılaştığımız herkes bizi tebrik ediyordu. Özellikle Azeri kardeşlerimiz mutluluğumuzu paylaşmakla kalmayıp bize adeta birinci olmuşuz duygusu yaşattılar.

Haberin Devamı

GÖVDE GÖSTERİSİ

Finale vize alan ülkeler
- Litvanya
- Bosna Hersek
- Sırbistan
- Ukrayna
- İsveç
- Makedonya
- Norveç
- Estonya
- Malta
- TÜRKİYE