Cadde ‘Gözümde bir azize kalbimde ateşsin’

‘Gözümde bir azize kalbimde ateşsin’

27.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kenan Doğulu, eşi Beren Saat’in doğum gününde Instagram’dan paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı, “Gözümde bir azize, kalbimde ateşsin, iyi ki varsın” sözleriyle sevgisini dile getirdi.

‘Gözümde bir azize kalbimde ateşsin’

Beren Saat, dün 34’üncü doğum gününü kutladı. Oyuncu, sabah saatlerinde annesi Ayla Saat ve anneannesi Habibe Dikmen’le Caddebostan’daki Cafe Cadde’de otururken, karşılaştığı sürprizle şaşırdı. Mekan çalışanları Saat’e yeni yaşı için ufak bir pasta gönderdi.

Haberin Devamı

Saat’in eşi Kenan Doğulu ise çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşarak, “Sen bu dünyaya hediye doğmuş çok özel bir ruhsun, canım sevgilim. Gözümde bir azize, kalbimde ateşsin. İyi ki varsın” diyerek eşine olan duygularını dile getirdi. Çok mutlu olduğunu dile getiren oyuncu, arkadaşı Belçim Bilgin’in kendisini öptüğü, Türkiye’nin yanı sıra yurtdışındaki hayranlarından gelen mesaj ve fotoğrafları kolaj yapıp, yayınladı. Saat, karenin altına, “Bu yıl pasta üflemeye kahvaltıda başladım. Anladım ki, yıllar geçtikçe, bizim gibi sevgi de büyüyor” diyerek hem Türkçe hem İngilizce not yazdı.

5 bine yakın yorum

‘Aşk-ı Memnu’, ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ ve ‘İntikam’ gibi dizilerle başta Orta Doğu olmak üzere büyük hayran kitlesine sahip olan oyuncuya kısa sürede dünyanın birçok ülkesinden 5 bine yakın kutlama mesajı geldi.