Cadde 'Gümrükçüoğlu' özlemle anıldı

'Gümrükçüoğlu' özlemle anıldı

22.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Londra Eski Büyükelçisi Rahmi Gümrükçüoğlu, vefatının 17’nci yılında eşi Elçin Gümrükçüoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı sergiyle anıldı...

Gümrükçüoğlu özlemle anıldı

Türk dışişleri camiasının efsanevi büyükelçilerinden Rahmi Gümrükçüoğlu, vefatının 17’nci yılında görkemi bir etkinlikle anıldı. Her yıl tiyatro, sergi veya müzikal gibi etkinliklerle anılan Gümrükçüoğlu için gelenek bozulmadı. Bu yılki tören Gümrükçüoğlu’nun eşi Elçin Gümrükçüoğlu’nun ev sahipliğinde Uniqmüze’de yer alan ‘Muhteşem Yüzyıl Teşhir-i İhtişam’ sergisinde gerçekleşti.

17 yıl önce Yeniköy’de yürüyüş yaparken geçirdiği trafik kazası sonucu hayata gözlerini yuman Rahmi Gümrükçüoğlu’nu anmak için gerçekleşen etkinliğe, merhumun yakın dostları ve aile üyeleri katıldı. Oğlu, kızı, gelini ve damadıyla konuklarını kapıda karşılayan Elçin Gümrükçüoğlu, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle dikkat çekti. Kokteyl alanında bir araya gelen davetliler, sohbetlerinde merhum büyükelçiyi rahmetle andı. Daha sonra ‘Muhteşem Yüzyıl Teşhir-i İhtişam’ sergisini gezdiler.

Haberin Devamı

(UMUT ÜNVER)

Her daim şık

Her zaman şıklığıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Esra Oflaz Güvenkaya, önceki gün Kanyon’daydı. Güvenkaya, arkadaşlarıyla Gina’da akşam yemeği yedikten sonra AVM’den ayrıldı.

Gümrükçüoğlu özlemle anıldı

Epos 7, caz gününü kutladı

Kültür miraslarımızın gelecek nesillere aktarılması amacıyla kurulan Epos 7 Derneği üyeleri Unesco Uluslararası Caz Günü’nü kutlamak için bir araya geldi. Nardis Jazz Club’da yapılan renkli geceye Epos 7 Derneği’nin üyelerinin yanı sıra cemiyet hayatının önde gelen isimleri de katıldı. Murat Usanmaz Band eşliğinde keyifli bir gece geçiren caz tutkunları Prof.Dr. Sedefhan Oğuz’un doğum gününü kutlamayı ihmal etmedi. Gecede cazseverler geç saatlere kadar eğlendi. (UMUT ÜNVER)

Haberin Devamı

Gümrükçüoğlu özlemle anıldı

GS’den renkli gece

Galatasaray Kulübü 1905 Kültür, Sanat ve Spor Derneği bu yıl ilkini düzenlediği ‘Yılın En İyileri’ ödül törenini Beşiktaş Four Seasons Otel’de gerçekleştirdi. Sanat, spor ve iş dünyasından birçok ismin katıldığı gecede; ‘Sanat’ dalında Demet Akbağ, ‘Spor’ dalında Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve ‘Kültür’ dalında ise işadamı Ahmet Baysal, yılın en iyi- leri olarak seçildi. Eski başkanlardan Faruk Süren ve Ünal Aysal’ın da katıldığı gece, ödül töreninin ardından Enbe Orkestrası’nın konseriyle devam etti. (UMUT ÜNVER)

Gümrükçüoğlu özlemle anıldı

Sessiz davet

Boyner Holding’in sahibi Cem Boyner, önceki akşam eşi Ümit Boyner’le Soho House’da dostlarını ağırladı. İşadamı doğum günü için verdiği davette, dostları Mustafa - Caroline Koç, Haluk - Suzan Sabancı Dinçer ve Zafer Mutlu’yu ağırladı. Yemekle başlayan gecede, sohbet eden dostlar, keyifli bir akşam geçirdi. Mekandan ilk ayrılan isim ise Mustafa Koç oldu. Koç’un ardından Zafer Mutlu, Boyner ve Dinçer çifti birlikte çıktı. (UMUT ÜNVER)

Gümrükçüoğlu özlemle anıldı

Pensolar’ın gurur günü

Home Store, kurucusu ve CEO’su Levent Penso’nun hazırladığı, 2015 ilkbahar/ yaz koleksiyonunu geçen hafta düzenlediği davetle tanıttı. Akmerkez’de gerçekleşen tanıtımda, stil danışmanlığı yapan Verda Penso, modeller üzerinde styling çalışması yaparak yeni akımlar hakkında ipuçları verdi. Konuklar gece boyunca hem sohbet etme, hem de mağazadaki ürünleri inceleme fırsatı buldu.