Cadde GÜNÜN ALBÜMÜ

GÜNÜN ALBÜMÜ

07.11.2011 - 21:52 | Son Güncellenme:

Artist Müzik, son dönemin en büyük çıkışını yapan Caro Emerald’ın albümünü satışa sunuyor.

GÜNÜN ALBÜMÜ

DELETED SCENES FROM THE CUTTING ROOM FLOOR /CARO EMERALD
‘Back it Up’ ve ‘The Other Woman’ ile radyoların favorileri arasında yer alan Emerald’ın albümü, 1940’lı ve 50’li yıllardan izler taşıyor. Albüm, Hollanda müzik listelerine birinci sıradan girdi ve Michael Jackson’ın ‘Thriller’ rekorunu kırarak 30 hafta bir numarada kaldı. Eski yılların film ve müziklerinden etkilenerek hazırlanan albümden yayınlanan single’lar birçok ödül kazandı. Albüm şu ana kadar sadece Avrupa’da 1 milyon satışa ulaşmış durumda.

Haberin Devamı

GÜNÜN MEKANI

FAROS KEBAP
Dine&wine konseptiyle Sultanahmet, Sirkeci ve Taksim’de dünya mutfağının seçkin örneklerini sunan Faros, Talimane’de açtığı şubesinde, Türk mutfağını sunuyor. Sadeliğin hakim olduğu mekanda yemeklerin lezzeti ön planda. Kebap çeşitleri başta olmak üzere birçok yörenin farklı tatları, kendine özgü spesiyal etleri, meze ve klasik Türk tatlılarıyla iddialı görünüyor. Fiyatların makul tutulduğu mekanda 08.30-11.00 arasında menemen, sucuklu yumurta ve klasik Türk kahvaltısıyla güne başlamak mümkün. Faros şaşlık, patlıcan kebap, gavurdağı ve künefeyse sonrasında denemeniz gereken lezzetlerden. Sigara içenler için bahçenin de bulunduğu Faros Kebap’a gitmeden rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Haberin Devamı


GÜNÜN KiTABI
KEDiLER GÜZEL UYANIR
Usta öykücü Yekta Kopan’ın yeni kitabında yer alan 41 hikayenin kimi birkaç sayfa, kimiyse sadece birkaç satır. Ama her biri, uzun süre önce unuttuğumuz, yanından geçip gittiklerimizin portresi. ‘Kediler Güzel Uyanr’, okuyan herkese bir şeyleri anımsatacak ve bu herkes için geçmişle sıkı bir yüzleşme olacak.
Can Yayınları, 9.50 TL