Cadde Güzel Köylü kızı Gül kendini Cemal'e affettirebilecek mi?

Güzel Köylü kızı Gül kendini Cemal'e affettirebilecek mi?

06.10.2014 - 11:12 | Son Güncellenme:

1 Ekim çarşamba günü saat 20.30'da ekranlarda olacak olan Güzel Köylü dizisinde Gül kendini Cemal'e affettirebilecek mi? Celal Sude'yi istemeye gidecek mi? Bu bölümde ortaya çıkacak.

Güzel Köylü kızı Gül kendini Cemale affettirebilecek mi

Başrollerinde Gizem Karaca, Ahmet Mümtaz Taylan, Ali Erkazan ve Michaela Foldiova gibi isimlerin oynadığı Güzel Köylü yeni bölümüyle 1 Ekim Çarşamba akşamı Star TV'de olacak. Muğla ili Yatağan ilçesinde bulunan şirin belde Bozüyük'te çekilen Güzel Köylü'nün 16. bölümünde;

Haberin Devamı

Cemal köyü terk edecek mi?

Gül, Kaan'dan dolayı Cemal'le tartışmıştır. Üstelik Cemal'i suçlamıştır. Ancak Cemal'e haksızlık yaptığını anlayınca geri dönülmez bir yola girdiğini anlar ve ne yapacağını bilemez. Öte yandan Cemal ise Gül'ün kendisini hiç tanımadığını düşünmektedir. Üstelik Gül, Cemal'e karşı hırçınlaşmaya başlamıştır. Gül, Kamuran'ın kışkırtmasıyla ciddi anlamda bir kavgaya karışır. Buna tanık olan Cemal ise bu kez Gül'e karşı tavır alır. Gül ve Cemal gitgide uzaklaşmaya başlamıştır. Bu arada Kaan'ın yaralanması da Kaan ve Gül'ün yakınlaşmasına neden olur. Bu yakınlaşma Gül açısından arkadaşçadır ancak Kaan bunu yanlış anlar ve umutlanır.

Cemal ise artık köyde duramayacağını anlar ve köyü terk etmeye karar verir. Bundan haberi olan Gül, Cemal'i durdurmak için harekete geçer.

Kaan ile Gül’ün bir zamanlar sevgili olduğunu öğrenen Cemal adeta yıkılıyor ve kendisini aldatılmış hissediyor. Sonuçta bunca zaman aynı köyde birbirlerini hiç tanımıyorlarmış gibi davranan Gül ve Kaan, Cemal’in gözlerinin içine baka baka onu aldatmışlardır. Cemal’in ona kırgın ve kızgın ve bunun sebebinin Kaan olduğunu anlayan Gül, Cemal’den özür dilemenin yollarını arar.

Kamuran’ın yaptıklarının da hesabını soran Gül hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır çünkü Kaan, Kamuran’a inanmıştır. Kaan Gül’e bu konuda masum olduğunu altını çizerek söyler. Fakat Gül bu kadar masumane düşünmemektedir. Bütün bu olanların Kamuran tarafından planlandığını ve ortaya koyulduğunu herkese kanıtlayacaktır.