Cadde 'Güzel olmanın ekmeğini yemiyorum'

'Güzel olmanın ekmeğini yemiyorum'

21.02.2019 - 09:25 | Son Güncellenme:

Başrollerini Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilara Öztunç ve Sadi Celil Cengiz’in paylaştığı komedi filmi ‘Döndüm Ben’in filminin fragmanı, önceki gün Cihangir’de düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.

Güzel olmanın ekmeğini yemiyorum

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın üstlendiği, yapımcılığını Nadir Yakut’un yaptığı, senaryosunu Volkan Hamamcıoğlu ve Cengiz Eşiyok'un kaleme aldığı ‘Döndüm Ben’ filminin fragman tanıtımında bir araya gelen oyuncular, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

22 Şubat'ta vizyona girecek olan filmin başrol oyuncularından Dilara Öztunç, "Sadece güzelliğim ile burada değilim, yani sadece güzelliğin ekmeğini yemiyorum. Güzellik yarışmasında derece alarak tanındım ama onun öncesinde oyunculuk yapıyor ve oyunculuk eğitimi almıştım. Komedi oynamak dram oynamaktan daha zorlayıcı" açıklamasını yaptı.

‘Döndüm Ben’ filminde; ‘Evliliğini bitirme planları yapan Cenk'in, eşi Melda'nın çocuk sahibi olmak istediğini açıklamasından sonra bu durumdan kurtulabilmek için arkadaşı Samet'e danışmasıyla gelişen olaylar komik bir dille anlatılıyor.