Cadde GÜZELLER LiSTESiNDE iLK 10’DA

GÜZELLER LiSTESiNDE iLK 10’DA

29.04.2014 - 20:22 | Son Güncellenme:

People dergisinin en güzel kadınlar listesinin ilk sırasında ‘12 Yıllık Esaret’le Oscar alan Lupita Nyong var.

GÜZELLER LiSTESiNDE iLK 10’DA

Johnny Depp’le evlenmeye hazırlanan AmberHeard da altıncı sırada geliyor. Heard, özgünlüğün en büyük güzellik hilesi olduğuna inanıyor.

Haberin Devamı

ONLARDAN GÜZELi YOK

Her yıl dünyanın en güzel kadınlarını belirleyen People dergisi, bu ödüle 2014’te Lupita Nyong’o’yu layık görmüştü. İşte aralarında Johhny Depp’in nişanlısı Amber Heard’ın da bulunduğu 10 kadın

1- LUPITA NYONG’O

‘12 Yıllık Esaret/12 Years a Slave’ filmindeki rolüyle
Oscar ödülü kazanan Lupita Nyong’o (31), ‘Dünyanın en güzel kadını’ seçilmesini iltifat kabul ediyor. Çocukluğunda hem ten rengi, hem de fiziğiyle barışık olmadığını söyleyen oyuncu, “Benim gibi görünen tüm kadınlar için çok mutlu oldum” dedi ve ekledi: “Annem hep güzel olduğumu söylerdi. En sonunda ona inandım.”

2- KERI RUSSELL

Amerikalı oyun­cu­ Ke­ri Rus­sell (38), “Kız ar­ka­daş­la­rım şim­di es­ki­sin­den çok da­ha iyi gö­rü­nü­yor­muş gi­bi. 21 ya­şım­da­ki po­po­mu ge­ri is­ti­yo­rum. Onun dı­şın­da, ya­şım­dan mem­nu­nu­m” de­miş­ti.

Haberin Devamı

3- JENNA DEWAN

2006’da ken­di­si
gi­bi oyun­cu Chan­ning Ta­tum ile ev­le­nen Jen­na De­wan (33), ge­çen ma­yısta kı­zını ku­ca­ğı­na al­dı­ğın­dan be­ri da­ha ne­şe­li. Do­ğal ürün­ler kul­lan­ma­yı ter­cih et­ti­ği­ni söy­le­yen oyun­cu, “C­han be­ni ye­ni uyan­dı­ğım­da, mak­yaj­sız ha­lim ve da­ğı­nık saç­la­rım­la se­ve­r” di­yor.

4- MINDY KALING

‘T­he Mindy Pro­jec­t’ ad­lı di­zi­nin ya­ra­tı­cı­sı ve yıl­dı­zı Mindy Ka­ling (34), bir­çok işi bir­den yü­rü­tü­yor. Kal­ling, her şeye rağ­men hâ­lâ na­sıl gü­zel gö­rü­ne­bil­di­ği­ni şöyle an­la­tı­yor: “Öğ­len 2’ye ka­dar uyu­ya­bi­li­yo­rum. Ken­di­mi uy­kuy­la şı­mar­tı­yo­rum.”

5- PINK

Ün­lü şar­kı­cı Pink (34), alı­şı­la­gel­miş gü­zel­li­ğin pe­şin­den ko­şan­lar­dan de­ğil! Pink, “Gü­zel­lik, hiç­bir za­man ama­cım ol­ma­dı. Zevk be­nim ama­cım; sağ­lık­lı, güç­lü, işe ya­rar, ze­ki ve aşık his­set­mek içi­n” di­yor.

6- AMBER HEARD

Johnny Dep­p’­in nişanlısı Am­ber He­ard (28), öz­gün­lü­ğün en bü­yük gü­zel­lik hi­le­si ol­du­ğu­na ina­nı­yor. He­ard, “Mü­kem­mel sti­lin sır­rı, ken­di tar­zı­nı­zı ya­rat­ma­k” de­miş­ti.

7- GABRIELLE UNION

Cil­di­ni nem­len­dir­mek için her gün bir da­ma­ca­na su içen güzel ak­tris ve şar­kı­cı Gab­ri­el­le Uni­on (41), “Ben iç gü­zel­li­ğine da­ha çok önem ve­ri­-yo­ru­m” di­yor.

Haberin Devamı

8- MOLLY SIMS

Mo­del Molly Sims (40) için ken­di­si­ni gü­zel his­set­mek pek de zor de­ğil... Ama Sims, muh­te­şem gö­rün­dü­ğü fo­to­şop­lu fo­toğ­raf­la­rı­nın ger­çe­ği yan­sıt­ma­dı­ğı­nın far­kın­da: “Bun­lar ger­çek de­ğil. Ger­çek ha­yat­ta as­la böy­le gö­rü­ne­mez­si­ni­z!”

9- STACY KEIBLER
“Siz ye­dik­le­ri­niz­si­ni­z” di­yen es­ki gü­reş­çi Stacy Ke­ib­ler (34), or­ga­nik mey­ve-seb­ze, bol su ve me­di­tas­yon­la form tut­tu­ğu­nu söy­lü­yor.

10- KERRY WASHINGTON

Ün­lü oyun­cu Kerry Was­hing­ton (37), ya­şı ol­ma­yan ka­dın­lar­dan ama o bu il­ti­fat­la­rı ka­bul et­mi­yor: “Ku­sur­lar, he­di­ye­dir. He­pi­mi­zin gü­ven­siz­lik ya­şa­dı­ğı an­lar var­dır. Eğer ken­di­me ‘Sa­de­ce mü­kem­mel ol­du­ğum za­man­lar­da gö­rü­nür ola­ca­ğı­m’ der­sem; ya­tak­tan as­la çı­ka­mam.”