Cadde GÜZELLiĞiNi MASAJA BORÇLU

GÜZELLiĞiNi MASAJA BORÇLU

24.06.2012 - 18:54 | Son Güncellenme:

‘Hayata Gülümse’ adlı programın sunucusu Benan Bal’ın adını, ilerleyen günlerde daha sık duyacağız muhtemelen...

GÜZELLiĞiNi MASAJA BORÇLU

Güzelliğini masaja borçlu olduğuna inanan Bal, hakkındaki 10 bilinmeyini ‘InStyle’ dergisirne anlattı.
Reklamlardan yüzüne aşina olduğumuz ‘Hayata Gülümse’ adlı programın sunucusu Benan Bal, tatil şıklığını yakalayan kombinasyonlarla Instyle’la poz verdi. “Over-size üstlerim vazgeçilmezlerimdir” diyen Bal, hakkında bilmek isteyeceğiniz 10 şeyi açıkladı...

Haberin Devamı

1- SOSYAL BİR ÇOCUKLUK GEÇİRMİŞ
“Babam beni küçükken jimnastiğe, atletizme, yüzmeye ve tenise yönlendirdiği için çok fazla insan tanıdım ve dolayısıyla sosyal bir çocukluk geçirdim.”


2- FİLMLERİN ONU İYİLEŞTİRDİĞİNE İNANIYOR“Eve gelip beyaz deri koltuğuma uzanmak, elime kitabımı almak ya da bomboş kalıp müzik dinlemek beni bu dünyadan uzaklaştırmaya yeten yegane şeylerdir. Yazı yazarım, günlük tutarım bir de eğer vakit bulursam film izlemeyi çok seviyorum.”


3- SÜRPRİZLERLE DOLU BİRİ
“Benden her an her şeyi bekleyebilirsiniz. Sessiz ama içinde fırtınalar kopabilecek bir kızım. Sanırım en iyi yaptığım şey hiç beklemedikleri bir anda karşımdakileri şaşırtmak.”


4-BALENCIAGA VE GIVENCHY KADINI
“Modayı takip ederim ama modayı kendi üzerimde uygulamam. Daha çok erkek modası takipçisi olduğum için Neil Barrett’ın stili bana yakındır. Kadın modasında da Balenciaga ve Givency kadını kesinlikle benim.”

Haberin Devamı


5-GİYİNMEK ONUN İÇİN BİR İLETİŞİM ŞEKLİ
“Benim giyinmeye takıntım var. Her şey yakışıyor ama o, ben olmuyorum, karakterimin değiştiğini hissediyorum. O yüzden giyinirken daha çok duygularımla hareket ediyorum.”


6-OVER-SIZE ÜSTLER DOLABININ MİHENK TAŞLARI
“Renkli giyinmem. Benim renklerim siyah ve beyazdır. Askeri botlar ve binici takımlarını çok seviyorum. Over-size üstlerim vazgeçilmezimdir. Jean ceket, gömlek takıntım var. Erkek atletleri hayatımın olmazsa olmazları, onlarla bir ömür geçirebilirim. Bir de annemin antika küpelerine bayılıyorum.”


7-GÜZELLİĞİNİ MASAJA BORÇLU
“Masajın kan dolaşımımı harekete geçirdiği için beni güzelleştirdiğini hissediyorum. İki ayda bir olmazsa olmazım Uzakdoğu masajı, sauna, su buharı ve buz odasıdır. Bütün bu konsept güzelliğimin sırrı olabilir, her defasında hem bedenen hem de ruhen yenileniyorum.”


8-AŞIK OLDUĞUNDA KENDİNİ KAYBEDİYOR
“Karar verme yetimi kaybedip kararsızlığa düştüğüm zaman aşık olduğumu biliyorum. Aşık olduğu zaman kendini bırakan, kaybeden tiplerdenim. Ne olup bitiyormuş, düşünmem, aşkı yaşarım.”


9-YAKINDA EKRANDA VEYA BEYAZPERDEDE
“Hayatım şu sıralar çok renkli, birçok şeyi bir arada yaşıyorum. Sunuculuğunu yaptığım ‘Hayata Gülümse’ programı güzel gidiyor. Bir yandan da yakında televizyonda ya da sinemada olacağım.”

Haberin Devamı


10-YENİ ALANLARDA DA VAR OLACAK
“Yazın erkek koleksiyonu hazırlamayı planlıyorum. Şu anda şan dersi alıyorum. Yakında dansa da başlayacağım. Hangi alanda ne yaparsam yapayım, ‘Ben varım ve hep bu çizgide yürüyeceğim. Hiçbir zaman inişlerim çıkışlarım olmayacak’ demeyi seviyorum.”

Röportaj InStyle haziran sayısında.