Cadde Hafiftaş vefat etti

Hafiftaş vefat etti

15.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş (53) bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede vefat etti. Sanatçı bugün Teşvikiye Camii’nden son yolculuğuna uğurlanacak.

Hafiftaş vefat etti

Uzun zamandır kanser tedavisi gören Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, hayatını kaybetti. Sanatçı, temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı.

Haberin Devamı

Önceki gece durumu ağırlaşan ve yoğun bakıma alınan Hafiftaş, dün öğle saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Emsey Hospital Kanser Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Uzman Dr. Göksel Bahadır’ın, “Gece ağırlaştı ve yeniden müdahale ettik ama kendisine uyguladığımız tedavilere rağmen giderek kötüye gidiyor. O yüzden de yakınlarına haber verildi. Tedavi süresince elimizden geleni yapıyoruz” açıklamasından kısa bir süre sonra sanatçının vefat haberi geldi.

Hafiftaş vefat etti

‘Cevap alamadık’

Dr. Bahadır sanatçının vefatını, “Yapılan tüm müdahalelere rağmen cevap alamadık. Genel durumu bozuldu, tansiyonu düştü. Tüm tedavilere rağmen tansiyonu yükselmedi. Kalp yetmezliği ve solunum yetmezliği geliştiği için hastamızı kaybettik” cümleleriyle duyurdu. Sanatçı, bugün Teşvikiye Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.

Haberin Devamı