Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

28.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

Yaz içi menü

Haberin Devamı

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar, günün her saatine uygun alternatifler sunan Kitchenette, yaz menüsüyle dikkat çekiyor. Mekanda, hafif tercihler yapmak isteyenler için caprese, sebzeli kiş ve siyah pirinç salatası bulunuyor. Vejetaryen misafirlerine de farklı tatlar sunan mekanın yeni menüsünde, vejetaryen wrap ile beyaz-siyah kinoa, nohut, patates ve sebzelerden yapılan vejetaryen burger yer alıyor.

Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

İki yeni restoran

Alaçatı La Capria Suite Otel’de, İstanbul’da hizmet veren Bebek Steak House açıldı. Otel, ayrıca yeni meyhane konseptiyle Alaçatı deneyimi yaşatıyor. Arada Meyhane ise, müşterilerine birbirinden farklı mezeler sunuyor.

Haftanın mekanları

Serinleten lezzet!

Dört kuşaktır dondurmacılık yapan bir aileden gelen Erhan Osmanoğlu, Makedon dondurması geleneğini Kınalıada’daki butik dükkanında sürdürüyor. 120 çeşit dondurma üreten Osmanoğlu, “Karışık olan ‘Makedon dondurması’ diye bilinir” dedi. Yeni Kınalıda Dondurmacısı adıyla faaliyet gösteren mekanda, çikolata-kaymak-karamel üçlüsünün yanı sıra yaban mersinli ve kavunlu çeşitler bulunuyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Özel çay

İtalyan restoran zinciri Punto’da, çay- severler için yeni seçenekler bulunuyor. Mekan, Carousel ve Zorlu Center şubelerinde, yaz boyunca 14.00-18.00 saatleri arasında lezzetli tatlılarına ve atıştırmalıklarına eşlik eden, sekiz farklı ronnefeldt bitki çaylarını menüsüne ekledi.

Haftanın mekanları

Gün boyu havuz

Park Hyatt İstanbul’un terasındaki havuz, yaz aylarını şehirde geçiren misafirlerini bekliyor. Her gün 08.00’de açılan teras, akşam 19.00’a kadar hizmet veriyor. Otel, sağlıklı yaşam içeceği olarak gösterilen kombucha gibi probiyotik çay çeşitlerinin yanı sıra, lezzetli atıştırmalıklarıyla da bol seçenekli bir menü sunuyor.

Haftanın mekanları