Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

29.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

Tarih kokan atmosfer

Haberin Devamı

Grande Molo Restaurant, Boğaz manzarası, tarihi atmosferi, sade ve şık dekorasyonunda, Türk ve İtalyan mutfağının lezzetlerini sunuyor. Şehrin karmaşasından uzak 131 yıllık Eski Büyükdere İskelesi’nin içinde yer alan mekan, özel davetler, toplantılar ve tanıtım organizasyonlarına da ev sahipliği yapıyor.

Haftanın mekanları

Eğlence eşliğinde

Polonezköy’de yer alan Digma, şehirden uzaklaşmak isteyen herkesi ağırlıyor. Düğün, davet organizasyonları ve şirket yemekleri için de hizmet veren mekan, klasikleşmiş tatlara kattığı yorumlarla ilgi çekiyor. Serpme kahvaltıdan ızgaraya, taş fırınından çıkan pidelerden, pizzalara kadar tatlar bulunduran Digma, evcil hayvanlarıyla gelenleri de misafir ediyor.

Haftanın mekanları

Deniz konsepti

Çırağan Sarayı’ndaki Bosphorus Grill, açık büfe et ve sebze seçeneklerine eklenen deniz mahsüllerinin yanı sıra, dekorasyonunu da yeniledi. Boğaz manzaralı mekanda, servis ekibinin üniformalarından, çatal bıçak takımlarına kadar deniz konsepti yansıtılıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

İstiridye Fransa’dan

Rumelihisarı’ndaki Kiss the Frog’un menüsünde suşi, pizza, ev yapımı makarnalar ve kabuklu-kabuksuz deniz ürünleri bulunuyor. Restoranda, Fransa’dan gelen canlı istiridye ve ıstakozlar da var. Odun fırınında yapılan deniz ürünlü pizzalar, ahtapotlu lahmacun ve ekmekler, doğal ekşi maya kullanılarak hazırlanıyor.

Haftanın mekanları

Mozarella burger şubelerde

Beeves Burger&Steak, Türkiye’nin ilk dry-aged (kurutularak bekletilmiş et) burgerinden sonra şimdi de mozarella burgeri müşterilerinin beğenisine sunuyor. Yeni lezzette, ekmek yerine özel panelenmiş mozarella kullanılıyor.

Haftanın mekanları

Sonbahara özel lezzetler

Bomontiada’daki Kilimanjaro, sonbahar-kış menüsüne mevsim lezzetlerini ekledi. Zeytinyağlı fasulye; islenmiş domates ve dinlendirilmiş soğanla, konfi tekniğiyle pişirilmesiyle hazırlanıyor. Mekandaki tatlılar arasında bulunan ve vanilyalı dondurmayla servis edilen ev yapımı tarçınlı çörek burger de dikkat çekiyor.

Haftanın mekanları