Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

24.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Doyurucu salatalar Teşvikiye’de ‘doyurucu sağlıklı’ yemeklerin kısa sürede adresi olmayı başaran Yeşil No. 11 mevsimsel malzemelerle menüsünü yenilemeye devam ediyor. Mekan, salatayı yemek haline getirerek doyurucu porsiyonlarda taze servis ediyor. Markanın kurucusu Cansın Tuncay da ‘poke bowl’ seçeneklerini başarılı şekilde uyguluyor.

Haftanın mekanları...

Şeften İtalyan yemekleri

Haberin Devamı

Mövenpick Hotel Istanbul’da 30 Kasım Cuma 19.00-23.00 saatleri arasında baş aşçı Giovanni Terracciano, yemek kursu düzenleyecek. Terracciano, kırmızı hindiba, parmesan sosu ve cevizle sunulan bal kabaklı ravioli ve çikolatalı sufle hazırlanması uygulamalı olarak gösterecek. İtalyan Yemekleri Kursu kişi başı 150 TL.

Haftanın mekanları...

Latin rüzgarı!

Beyoğlu’nda yeni açılan Azucar, işletmecisinden aşçısına, müziklerinden DJ’lerine kadar Venezuella, Kolombiya, Peru ve Küba konseptiyle müşterilerini ağırlıyor. Mekanda salı akşamları DJ Viktor, çarşamba salsa gecesi, perşembe Federico, cuma ve cumartesi akşamlarıysa latin partiler oluyor.

Haftanın mekanları...

Eşofmanla eğlence

Esnaf Maslak’ın başlattığı, ‘Free Sunday’ geceleri ilgi çekmeye devam ediyor. Misafirler, sadece pazar gününe özel mekana eşofmanla giderek eğleniyor. Türk mutfağından yemekleri sunan Esnaf Maslak’ta, Türkçe müziğin en sevilen şarkıları çalıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Sağlıklı yaşam konsepti

NG Sapanca ve NG Afyon, kurumlar için geliştirdiği ‘Business Wellness’ konsepti, şirket toplantılarında kişinin motivasyonunu artırırken, sağlıklı yaşam konusunda da rehberlik ediyor. Konsept, özel kahve seçenekleri ve dünya mutfağının harmanlandığı menüsüyle dinç tutuyor.

Haftanın mekanları...