Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

25.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

Geçtiğimiz haftalarda ikinci bebeğini kucağına alan Chrissy Teigen, hamilelik günlerinden bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Becca Cosmetics ile iş birliği yapan model, “Vücut yağı yakında raflarda!” diye yazdı.

Haftanın paylaşımları

Pop müziğin kraliçesi Madonna, hafta içinde yayınladığı selfie’siyle dikkat çekti. “Uzun bir gündü” diye yazan Madonna, Vogue İtalya için bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdiklerini belirtti.

Haftanın paylaşımları

Şarkıcı Rita Ora, New York’ta çektirdiği bir kareyi yayınladı. Marilyn Monroe’nun ikonik pozunu vermeye çalışan müzisyen, karenin altına, “Böyle bir şeyler oldu” notunu düştü.

Haftanın paylaşımları

Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Usher, kendi adına ağaç diktirdi. Afrikalı çocuklarla bir araya gelen ve eğlenceli vakit geçiren şarkıcı, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Haftanın paylaşımları

Latin Amerikalı oyuncu Salma Hayek, iştah açan bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. Biberli bir ekmek dilimi ısıran aktris, şu yorumu düştü: “Jalapenoları seviyorum!”

Haftanın paylaşımları