Cadde Hakan Altun'dan sürprizli konser

Hakan Altun'dan sürprizli konser

24.10.2018 - 17:13 | Son Güncellenme:

Arabesk müziğin güçlü sesi Hakan Altun, Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde sürprizlerle dolu bir konsere imza attı.

Hakan Altundan sürprizli konser

Hakan Altun, "Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum" şarkısı ile hayranlarını selamladı.

Haberin Devamı

Konserinin ikinci bölümüne slow şarkılar ile başlayan Hakan Altun, 'Bu konserimi beni ilk defa dinlemeye gelenlere armağan ediyorum. Geldiğiniz için çok teşekkür ederiz, hiç gitmeyin hatta gelin benim misafirim olun'' dedi.

İkinci bölüme devam ederken, kendisine bir peçete gönderen seyircisinin kız arkadaşına evlenme teklifini sahnede etme isteğini kırmayan Hakan Altun, "Bize de bir ömür boyu mutluluklar dilemek düşer. İnşallah bir yastıkta kocayın. Birbirinizi hiç üzmeyin" diyerek çifti tebrik etti.

Kendisine dinlemeye gelen şarkıcı Mehmet Erdem ve Halil Sezai'yi de sahnesinde misafir eden Hakan Altun, "Ömürlük arkadaşlarım." dediği iki sanatçıyla düet yaptı. Halil Sezai'nin solo olarak seslendirdiği 'İsyan' şarkısına nakaratlarda eşlik eden Altun, şarkı sonunda ise bir sürprizle karşılaştı. Sahnesinde ağırladığı Hali Sezai'nin sıkı sıkıya sarılarak kıskaca aldığı başarılı sanatçı, bir süre Sezai'nin sarılışının bitmesini bekledi. Daha sonra ''Halil'e şarkı ve bu sevgi dolu sarılma için teşekkür ediyoruz'' sözleriyle izleyicilere tebessüm ettirdi.

Haberin Devamı

“Cengiz Kurtoğlu benim için yaşayan efsanedir, eminim herkes için de öyledir. Değerli abim ile çıkardığımız “Usta-Çırak” albümünden bir şarkı söyleyeceğim, bunu Zafer Algöz ağabeyim rica etti, kendisi şu an çekimlerde olduğu için gelemedi ama video çektirip ona göndereceğim." diyerek “Yorgun Yıllarım” şarkısını seslendiren Hakan Altun, şarkı sonunda tezahüratlar eşliğinde alkışlandı.

Konserinin sonlarına doğru geçtiğimiz günlerde Selim Selimoğlu ile evlenen şarkıcı arkadaşı Bengü ile düet yaptığı "Sanki" şarkısını da seslendiren Altun, " Bengü de evlendi, Allah mesut etsin. Allah ona çoluğa çocuğa karışmayı nasip etsin." diyerek iyi dileklerini iletti.

Konserini "Telefonun Başında" şarkısı ile sonlandıran Hakan Altun, kendisini izlemeye gelenlere, "Alkışlayan elleriniz dert görmesin her alkış başına dört yüz bin dolar paranız olsun inşallah." diyerek geceyi sonlandırdı.