Cadde ‘HALASI’ İLE CANLI YAYINDA KAPIŞTI

‘HALASI’ İLE CANLI YAYINDA KAPIŞTI

22.03.2011 - 02:46 | Son Güncellenme:

Seda Sayan ile "Halam" diye hitap ettiği Bülent Ersoy, dün sabah canlı yayında kapıştı

‘HALASI’ İLE CANLI YAYINDA KAPIŞTI

Sayan sunuculuğunu yaptığı sabah programında Ersoy'un "Tatlıses'i ziyaret edenler timsah gözyaşı döküyorlar" şeklinde bir beyanatını okuduğunu belirtti ve "Eğer Bülent Ersoy, bunu söylediyse halam değil babam da olsa lafımın arkasındayım. Söylediyse özür dileyecek* diye tepki gösterdi. Yayına bağlanan Ersoy da "Ne timsah, ne it, ne köpek lafı etmedim, benim tarzım değil. Sesini o kadar fazla yükselttin ki, yani kıyamet kopmuş gibi feryatla..." diyerek Sayan'a sitem etti.
Sayan, Ersoy'un söylediklerini uçakta okuduğunu ve çıldırdığını söyleyince "Çıldıramazsın, çünkü sen dengeyi korumak mecburiyetindesin. Karşında da ben olduğum için 'Ben halamın böyle bir şeyi kullanacağını zannetmiyorum ama acaba yaşlandı, bunadı diye söylemiş olabilir dersen eyvallah... Ben cahil miyim? Bana bunu yakıştıramazsın" deyince Sayan "Yakıştıramazsın değil yakıştırmazsın, istersem yakıştırırım. Yakıştıramazsında tehdit var" dedi.
Ersoy da "Ben bu yorumu yapmam. Gerçeklerden sapmadığını göstermen gerekti, çünkü ben senin correct (doğru) bir kadın olduğunu gördüm ama çocuğum niye bağırıyorsun, bağırma” diye konuştu.