Cadde Haldun Dormen'den Cenk Tunalı'ya sürpriz ziyaret

Haldun Dormen'den Cenk Tunalı'ya sürpriz ziyaret

15.03.2019 - 13:56 | Son Güncellenme:

Tiyatro Kılçık'ta 'Çok Doluyum' adlı tek kişilik oyun ile izleyicilerin karşısına çıkan Cenk Tunalı’nın geçtiğimiz günlerde ağır bir misafiri vardı. Yıllardır asistanlığını yaptığı Haldun Dormen, Tunalı’yı yalnız bırakmadı.

Haldun Dormenden Cenk Tunalıya sürpriz ziyaret

Cenk Tunalı, hocası Haldun Dormen'in karşısında oynarken çok heyecanlandığını söyledi. Sahne sonrası kulise gelen Haldun Dormen, Tunalı’yı tebrik etti ve tam not verdi.

Haberin Devamı

Bu anı ölümsüzleştirmek için Haldun Dormen’le hatıra fotoğrafı çektiren Tunalı, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı: Gelmiş geçmiş en büyük hocam Haldun Dormen! O kadar çok şey öğrendim ki sizden ve öğrenmeye devam ediyorum. Ne hocalığınızı ne de dostluğunuzu hiçbir zaman esirgemediniz benden. Hayatım boyunca hakkınızı ödeyemem. Her zaman önünüzde saygı ve sevgiyle eğiliyorum. Ayrıca her zaman olduğu gibi beni bu oyunumda da yalnız bırakmadınız. Sizden güzel sözler duymak inanın beni çok mutlu etti ve duygulandırdı. Sizi gülümsetebildiysem ne mutlu bana. Sizi gerçekten çok seviyorum hocam.