Cadde ‘Hasta bir anneyim’

‘Hasta bir anneyim’

12.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme’ programına katılan Çağla Şıkel, çocuklarının kendisine çok düşkün olduğunu söyleyerek, “Onları bırakamıyorum. Bu konuda hasta bir anneyim” dedi.

‘Hasta bir anneyim’

Cine5’te yayınlanan ‘İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme’ programına önceki gün Çağla Şıkel konuk oldu. Uğurkan Erez’le tanışmadan önce kendisini hiç güzel bulmadığını ifade eden Şıkel, “Uğurkan Erez bana ‘Sen çok güzel bir kızsın, sahnede güzel bir enerjin var. Sahneye çok yakışıyorsun, ben Türkiye güzellik yarışmalarını yapıyorum. Gel sen de katıl, ben de yanında olurum’ dedi. Benim tek güvendiğim şey sahne tecrubemdi” dedi.

‘İyi bir anne olmak’
Eşi Emre Altuğ’la evlenmesini ve çocukları Kuzey’le Uzay’ın doğumunun hayatının üç miladı olduğunu anlatan Şıkel, şunları söyledi: “Tutunduğun dallar sana güven veriyor. Bir baltaya sap olmuş olmak, işe yarıyor olmak, anne olmak, iyi bir anne olmak... Kendime güvenimi anne olduktan sonra daha çok kazandım. Hiçbir başarımda kendimi bu kadar özgüvenli, enerjisi yüksek bir kadın gibi hissetmemiştim. Çocuklarım bana çok düşkün. Bırakmak zor oluyor. Hasta bir anneyim. Vaktim olsa bu konuda psikoloğa gideceğim. Hiç tanımadığım birine anlatayım, yüzleşeyim.”

Haberin Devamı

'Dizi işi olmadı'

‘Cennet Mahallesi’nin devam dizisi olarak ekrana gelecek olan ‘Roman Havası’yla ilgili düşüncelerini de paylaşan Şıkel, “Cennet Mahallesi’ni özlüyorum. Şimdi Oya Başar, Petek Dinçöz ve Levent Ülger ‘Roman Havası’nda oynuyor. Hayırlı olsun inşallah, içim gitti. Türker İnanoğlu’yla oturup konuştuğumuzda çok yakındık, biz oynayacaktık ama kanalda sözleş-memiz devam ettiği için anlaşma sürecinde olmadı. Biz sözleşmeye imza atmıştık” dedi.