Cadde Hayat paylaştıkça güzel!

Hayat paylaştıkça güzel!

27.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Başkanlığını Revna Demirören’in yaptığı Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği üyeleri, ‘HAYPADER Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun açılışını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın da katılımıyla yaptı.

Hayat paylaştıkça güzel

2013 yılından bu yana faaliyet gösteren, Revna Demirören başkanlığında, Monik İpekel, Fatoş Altınbaş Sarıgül, Sitare Kalyoncuoğlu ve Ayşegül Toplusoy tarafından kurulan, proje koordinatörlüğünü ise Özle Özer’in yaptığı ‘Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği’, anlamlı bir açılışa imza attı. Fiziksel ve zihinsel engelli çocuklara eğitimde fırsat eşitliği sağlanması amacıyla yürüttükleri ‘HAYPADER Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun inşaatını tamamlayan yönetim kurulu üyeleri, açılış kurdelesini Emine Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın da aralarında bulunduğu isimlerle kesti.

33 adet derslikten oluşan okulu ziyaret eden konuklar, HAYPADER Özel Uygulama Okulu öğrencisi Affan Aydın’nın Emine Erdoğan’a kendi çizdiği resmi hediye etmesiyle duygusal anlar yaşadı. Etkinlik sonunda, Demet Sabancı Çetindoğan, Özcan Sabancı, Meltem Demirören Oktay ve Tülay Ulusoy’un da yer aldığı dostlarına teşekkür konuşması yapan Revna Demirören, “Hayat paylaştıkça güzel” diyerek, duygularını ifade etti.

Hayat paylaştıkça güzel


Hayat paylaştıkça güzel