Cadde ‘Hayatımda kimse yok’

‘Hayatımda kimse yok’

04.07.2019 - 11:12 | Son Güncellenme:

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam Etiler Papermoon’daydı. Oyuncu, “Şu an yalnızım mutluyum hayatımda kimse yok işime odaklanmış durumdaydım” dedi.

‘Hayatımda kimse yok’

Menajeriyle yemek yiyen oyuncunun keyfi yerindeydi. Çıkışta kıyafetiyle dikkat çeken Dilan Çiçek Deniz, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. Yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın üstleneceği ilk kez beyazperde de aşk filminde başrolü üstlenen oyuncu çekimlerin bittiğini söyledi. Oyuncu, “Çekimler çok güzel geçti çok keyifliydi ilk sinema filmim” dedi. Tatile çıkamadığı yeni sezonda ekranlarda olacağını söyleyen Dilan Çiçek Deniz, “Şuanda konuşulan birkaç proje var o yüzden burada kalmam gerekiyor” dedi. En son ‘Bizim Hikaye’ dizisinde oynayan Burak Deniz ile birlikte bir dizi de rol alacağı haberlerine Dilan Çiçek Deniz, “Şu an bir şey söylemem çok doğru olmaz” dedi. Geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük defilelerinden biri olan Victoria's Secret defilesine çıkabilmek için seçmelere katılmıştı. Muhabirlerin, “Yeniden katılmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna Deniz, “Bilmiyorum iş durumuna bağlı” dedi.

Haberin Devamı

'Çalışmayı seviyorum'
24 yaşındaki genç oyuncu çalışmayı çok sevdiğini söyledi. Oyuncu, “Çalışmayı çok seviyorum zaten film bittikten sonra menajerime mesaj atmıştım 'sıkıldım artık' diye.O da bana "Daha film yeni bitti” dedi. Son günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı ve oldukça zayıf görüntüsüyle hayranlarını korkutan oyuncu, “Bir sürü şeye alerjim olduğu için çoğu şeyi yiyemiyorum. Ama yemek yemeği seviyorum. Yiyemediğim için bir kilo verme dönemi oldu şu an kilo almaya çalışıyorum” dedi. Oyuncu Birkan Sokullu ile ilişkilerini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Dilan Çiçek Deniz, kalbinin boş olduğunu söyledi. Oyuncu, “Şu an yalnızım mutluyum hayatımda kimse yok işime odaklanmış durumdaydım” dedi. EMRAH AKÇAAY