Cadde ‘Hayatımda yalnızca gerçekliğe yer var’

‘Hayatımda yalnızca gerçekliğe yer var’

07.08.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

İspanyol oyuncu Antonio Banderas, iki yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu değiştiğini söyleyerek, “Artık hayatımda yalnızca gerçekliğe yer var” dedi. Antonio Banderas, 2017 yılında geçirdiği kalp krizinin, hayatında bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

‘Hayatımda yalnızca gerçekliğe yer var’

58 yaşındaki aktör, iki yıl önce, spor yaparken göğsünde hissettiği bir ağrı nedeniyle hastaneye gitmiş ve kriz geçirdiği ortaya çıkmıştı. Bu durumun kendisinde psikolojik olarak değişiklik yarattığını anlatan Banderas, Sunday Times dergisine samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Oyuncu, “Öyle bir olay yaşadıktan sonra, insan olarak, kendinizi mükemmel bir durumda görüp göstermek ve daha fazlasını yapmak istiyorsunuz. ‘İyi işler çıkarabilirim’ diyorsunuz. Bu nedenle ben de daha ilgi çekici filmlerde oynamaya karar verdim. Önümüzdeki yıl 60 yaşıma gireceğim ve hayatım hiç bu kadar mükemmel olmamıştı. Artık yalnızca gerçekliğe yer var. Ünlüler için, normalliği korumak zordur. Kendinize bir kale yaparsanız da gerçeklikle bağınız azalır. Bu tehlikelidir çünkü özel olduğunuzu düşünmeye başlar, ‘artist gibi’ davranır ve balataları sıyırırsınız.