Cadde Her şey çocuklar için

Her şey çocuklar için

17.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji Kliniği’nde tedavi gören çocuklar ve aileleri için Acarkent Denizden Restaurant’ta yılbaşı kutlaması düzenledi.

Her şey çocuklar için

Organizasyona, Volkan Şen, Caner Erkin ve Gökhan Töre gibi topçuların yanı sıra Yağmur Tanrısevsin, Gökhan Keser, Başak Daşman, Aslıhan Güner ve Mert Kılıç gibi oyuncular da katıldı.

‘İlk golünü benim için atacaksın!’

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin milli oyuncusu Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji Kliniği’nde tedavi gören çocuklar ve aileleri için bir yılbaşı kutlaması düzenledi. Acarkent Denizden Restaurant’da verilen davete sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı. FB’li Volkan Demirel, Volkan Şen, Caner Erkin ve BJK’lı Gökhan Töre çocuklara hediyeler dağıttı.

Mehmet Topal, romatoid artrid hastası 14 yaşındaki Ferhat’la yakından ilgilendi. “Hayatım hastanelerde geçti ama futbolcu olmayı çok istiyorum, senin gibi bir futbolcu olmaksa en büyük idealim” diyen genç çocuğa futbolcudan destek geldi: “Ben futbolu bırakmadan seni sahalarda görürüm mutlaka, ama söz ver; ilk golünü benim için atacaksın!”

Her şey çocuklar için