Cadde Hollywood'un 7 kankası

Hollywood'un 7 kankası

17.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü isimler, genelde çalkantılı  aşk hayatları ve meslektaşlarıyla  girdikleri polemiklerle gündeme geliyor. Buna karşın yıllar süren dostluklarıyla öne çıkanlar da var.

Hollywoodun 7 kankası

Leonardo DiCaprio & Tobey Maguire
HER ZAMAN BİRLİKTELER

Haberin Devamı

Hollywoodun 7 kankası

Leonardo DiCaprio ve Tobey Maguire, çocukluktan beri ayrılmayan iki dost. Taraftarı oldukları Lakers’ın karşılaşmalarını birlikte seyreden ikili, birçok projede de beraber yer aldı. 2013’te çekilen ‘Muhteşem Gatsby’ (The Great Gatsby) için kamera karşısına geçen dostlardan Maguire, “Her gün Leo’yu görebildiğim bir işte çalışmak çok fantastikti” esprisini yapmıştı.

Taylor Swift & Selena Gomez
'HER GÜN KONUŞURUZ'

Hollywoodun 7 kankası

Taylor Swift ve Selena Gomez, şöhreti yakaladıkları ilk anlardan itibaren birbirlerinin yanından bir an olsun ayrılmıyor. Her daim sıkı fıkı olan ikiliden Gomez, bir röportajında “Taylor’la her gün konuşuyoruz ve onunla birlikteyken üstesinden gelemeyeceğim hiçbir problemim kalmıyor” açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Nicole Kidman & Naomi Watts
NADİR BULUNAN ARKADAŞLIK

Hollywoodun 7 kankası

Avustralya kökenli oyuncular Naomi Watts ve Nicole Kidman, gençlik yıllarında Sidney’de tanıştı. 1991’de birlikte rol aldıkları ‘Flirting’ filmiyle kırmızı halıda boy gösteren ikili, Kidman’ın evlenmesiyle bir süreliğine ayrı düşse de dostlukları hiç bozulmadı. Kidman bu konuda “Biz kadın oyuncular içinde çok nadir bulunan yakın dostlardanız ve bu durumdan gurur duyuyorum” demişti.

Beyonce Knowles & Gwyneth Paltrow
SU SIZMIYOR

Hollywoodun 7 kankası


Beyonce Knowles ve Gwyneth Paltrow’un arasından yıllardır su sızmıyor. Öyle ki, Beyonce bir dergiye verdiği röportajda Gwyneth için “Bir gün olmak istediğim kadın” ifadelerini kullanmış, yakın dostu ise şarkıcı için “Gezegendeki en yetenekli insan” tanımlamasını yapmıştı.

David Beckham & Gordon Ramsay
AİLECE GÖRÜŞÜYORLAR

Hollywoodun 7 kankası

Biri usta şef, diğeriyse yıldız futbolcu. Dost ailelerde doğan Gordon Ramsay ve David Beckham, çocukluk zamanlarında birçok bayramı birlikte geçirmiş. İkili şimdilerde kendi eşleri ve çocuklarıyla birlikte tatile çıkmayı da ihmal etmiyor.

Victoria Beckham & Eva Longoria
'HAYATI BERABER ÖĞRENDİK'

Hollywoodun 7 kankası


Yaklaşık 10 yıl önce tanışan Victoria Beckham ve Eva Longoria, birbirlerinin en büyük destekçisi. Geçtiğimiz yıl evlenen ve Beckham’ın kızı Harper’ın vaftiz annesi olan Longoria’nın gelinliğini Beckham dikmişti. Longoria, Victoria için “Birçok hayat dersini birlikte öğrendik. Çok eğlenceli biri ve beni çok güldürüyor” diyor.

Haberin Devamı

Drew Barrymore & Cameron Diaz
HEM İŞ HEM DOSTLUK

Hollywoodun 7 kankası

2000 yılında çekilen ‘Charlie’nin Melekleri’ filminde rol alan Drew Barrymore ve Cameron Diaz, aslında 1980’lerde tanıştı. “O zamanlar ben 14, Cameron da 16 yaşındaydı. İkimiz de Los Angeles’ta büyümüştük” diyen Barrymore, “Aradan yıllar geçti ve ‘Charlie’nin Melekleri’nin seçmeleri olduğunda onu arayıp çağırdım. Beraber muhteşem bir işe imza attık. Şimdi her zaman sırtımı dayayabileceğim bir dostum var” demişti.