Cadde İkinci Gamze Özçelik olayı mı?

İkinci Gamze Özçelik olayı mı?

24.07.2008 - 09:15 | Son Güncellenme:

Gümüş dizisinin ünlü oyun-cusu Songül Öden'in çıplak fotoğrafları internete mi düştü? Eşinin bilgisayarı gözaltında!

İkinci Gamze Özçelik olayı mı

Gümüş dizisinde Gümüş karakteriyle tanınan oyuncu Songül Öden ile tiyatrocu eşi Canberk Uçucu’nun boşanma davasında şok bir gelişme yaşandı.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Songül Öden’in avukatı Cemal Dayıoğlu, Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Dayıoğlu’nun dilekçesinde şu sözler yer aldı:

Haberin Devamı

"Canberk Uçucu’nun, Songül’e ait olduğunu ileri sürdüğü çıplak fotoğraf yüzünden Diyarbakır’lı olan, örf ve adetlerine sıkı sıkıya bağlı yaşayan müvekkilem ve ailesi tedirginlik yaşamaktadır. Fotoğraf Canberk tarafından belki gizlice çekilmiş, belki de Songül’ün haberi olmaksızın uyutularak, bilinci kapatılarak -tıpkı Gamze Özçelik olayında olduğu gibi- çekilmiş olabilir. Çünkü Songül Öden böyle bir fotoğrafı hatırlamamaktadır.”

Bu dilekçe üzerine Ankara polisi, geçtiğimiz hafta Uçucu’nun Ankara Batıkent’deki evine ani baskın yaptı. Baskında Uçucu’nun bilgisayarına el konuldu. İnceleme sonucunda bilgisayarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Songül Öden’in avukatı, “Canberk Uçucu, gelişecek olayları tahmin edip bilgisayarından fotoğrafları silmiş olabilir” dedi.

Haberin Devamı

5 yıldızlı otelde köpük faciası

Ve fikstür çekildi

Aşk tuzağı ile işkence

En çok kazandıran meslekler

Hey gidi gençlik hey!