Cadde İnşaat işçileriyle buluştular

İnşaat işçileriyle buluştular

02.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin oyuncuları, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle inşaat işçileriyle bir araya geldi

İnşaat işçileriyle buluştular

Ünlü isimler, tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle, sosyal medyadan duygularını dile getirdi. Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Meryem Uzerli’nin rol aldığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin oyuncuları, Fikirtepe’deki Pana Yapı inşaatında çalışan 250 işçiyle buluşup, 1 Mayıs’ı kutladı. Ardından yapılan mangal partisinde işçiler ve oyuncular birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Haberin Devamı

‘Kıymeti bilinsin’

Sahne üzerinde çekilmiş bir fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşan Demet Akalın, “Severek, ölerek ve aşkla yaptığım işimin işçisiyim bende. Tüm ekip arkadaşlarımın da bayramı kutlu olsun” notunu yazdı. Yıllar önce inşaatta çalıştığı dönemden bir kareyi yayınlayan İbrahim Tatlıses ise, “En güzel kazanç, alın teriyle kazanılan helal paradır. Bir zamanların işçisi ve bugünün işvereni olarak dilerim ki; emeğin ve emekçinin kıymeti hep bilinsin” sözleriyle temenni de bulundu. Saba Tümer de, “Ekmeğini alnının teriyle, bileğinin gücüyle çalışıp çıkaran işçinin bayramı kutlu olsun” dedi.