Cadde Inti Illimani Türkiye'de konser verecek

Inti Illimani Türkiye'de konser verecek

01.07.2009 - 14:27 | Son Güncellenme:

.

Inti Illimani Türkiyede konser verecek

Orta yaş kuşağın "Venseremos" şarkısıyla tanıdığı protest müziğin efsanevi grubu Şilili Inti Illimani, 4 Temmuzda İzmir’in Seferihisar ilçesinde konser verecek. DİSK ve Türk-İş’e bağlı sendikalar ile Toplumsal Araştırma ve Eğitim Merkezinin düzenlediği, Türkiye’nin farklı bölgelerinden ve iş kollarından yaklaşık 200 işçinin yanı sıra akademisyenler ile Avrupa ve Latin Amerika’dan işçi temsilcilerinin katıldığı "Dünya Genç İşçi Buluşması" etkinlikleri, Seferihisar’da yapılıyor. Buluşma kapsamında Türkiye’ye gelen protest müziğin efsanevi grubu Inti
Illimani, etkinliğin son günü 4 Temmuzda Tek Gıda-İş Sendikası tesislerinde sahne alacak.
Inti Illimani’nin yanı sıra aynı gün Moğollar, Bandista ve Ahibba grupları da konser verecek. Konserler için İzmir kent merkezinden özel otobüs seferleri yapılacak, ayrıca İzmir-Seferihisar otobüs seferleri sıklaştırılacak. Konser biletleri, Biletix aracılığıyla 23 TL’den satın alınabilecek.
Bu arada, Türkiye’nin birçok yerinden bilet için talep olduğu, Dünya Genç İşçileri Buluşması organizasyonu tarafından konser için özel sahne kurulduğu bildirildi.