Cadde Işıl Reçber: Caner'in Asena'ya yaptığını...

Işıl Reçber: Caner'in Asena'ya yaptığını...

02.06.2017 - 17:46 | Son Güncellenme:

Konuk olduğu programda son günlerin en çok konuşulan ismi Mustafa Ceceli hakkında açıklamalarda bulunan sosyetik güzel Işıl Reçber, Caner Erkin-Asena Atalay hattıyla ilgili de yorum yaptı.

Işıl Reçber: Canerin Asenaya yaptığını...

Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber 'Duymayan Kalmasın' programına katıldı. Özel hayatına dair açıklamalarda bulunan sosyetik güzel, son günlerin olay adamı Mustafa Ceceli hakkında da çarpıcı ifadelerde bulundu.

Haberin Devamı

"EVLİLİĞİMİZİN TEMELİ GÜVEN ÜZERİNE KURULU"
Reçber, 20 yıllık evliliğiyle ilgili, "Her şey güvene dayalı. Saygı derler ya en önemli şey, onu da sağlayan güvendir aslında... Aşk evliliği yaptık zaten biz. Temelleri de güven üzerine kurunca saygı da sevgi de oluyor" dedi.

CANER VE ASENA'YA TAVSİYE
Sözlerini, "Eşim aktif futbol hayatına devam ederken hep onun iki adım gerisinde kaldım" ifadeleriyle sürdüren Reçber, Asena Atalay ve Caner Erkin ile ilgili açıklamalarda da bulundu. Sosyetik güzel, "Caner Erkin'in Asena Atalay'a yaptığını asla onaylamıyorum. Bunu durumu bir an önce kapatmaları lazım. Google diye bir şey var. Bu çocuk iki sene sonra okula başlayacak. 'Senin annen böyleydi, baban söyledi' diyecekler. Böyle bir şeye hiç gerek yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"CECELİ'Yİ GÖRÜNCE TELEVİZYONU KAPATIYORUM"
Işıl Reçber son günlerin olay adamı Mustafa Ceceli ile ilgili, "Mustafa Ceceli'yi çok seviyordum ama şimdi görünce televizyonu kapatıyorum. Türk toplumuna kötü örnek oluyor. Ekstra 'evleneceğiz' demeleri ikinci bir bomba. Hiç mi düşünmüyor karısını ve çocuğunu" açıklamasını yaptı.