Cadde Işıl Yücesoy takipçilerini geçmişe götürdü

Işıl Yücesoy takipçilerini geçmişe götürdü

23.12.2021 - 18:41 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Ferhat ile Şirin' adlı diziyle izleyici karşısına çıkan Işıl Yücesoy, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Paylaşımlarıyla adından söz ettiren usta sanatçı, yayınladığı son kareyle geçmişi yad etti.

Işıl Yücesoy takipçilerini geçmişe götürdü

Daha önce 'Üvey Baba', 'Çemberimde Gül Oya', 'Yer Gök Aşk', 'Aşk ve Mavi', 'Ferhat ile Şirin' gibi dizlerde rol alan ve uzun zamandır ekranlardan uzak olan Işıl Yücesoy, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Instagram'da 148 bin takipçisi olan usta sanatçı, zaman zaman paylaştığı karelerle adından söz ettiriyor. Yücesoy son olarak yıllar öncesine ait bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

"NE KADAR ŞENDİK"
Hayranlarını geçmişe götüren oyuncu, paylaşımına; "Bir zamanlar maziye bak ne kadar şendik" notunu düştü. 75 yaşındaki Yücesoy'un gençliğine binlerce beğeni ve yorum geldi.

Işıl Yücesoy takipçilerini geçmişe götürdü

TORUNUYLA POZLARINI PAYLAŞIYOR
Öte yandan Işıl Yücesoy'un kızı Meneviş Cılızoğlu, geçtiğimiz mayıs ayında anne olmuştu. Anneanne olmanın mutluluğunu yaşayan usta oyuncu, torunuyla verdiği pozları da yayınlamayı ihmal etmiyor.