Cadde iSTANBUL'U YERiNDEN ZIPLATACAKLAR

iSTANBUL'U YERiNDEN ZIPLATACAKLAR

17.03.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü dans gösterisi 'Jump', Jackie Chan ve Matrix filmlerinde izlemeye alışık olduğunuz türden bir aksiyon gösterisini TİM Maslak Show Center'a taşıyacak

iSTANBULU YERiNDEN  ZIPLATACAKLAR

General Entertainment Associates B.V. İşbirliğiyle hazırlanan gösteri 25-26-27-28 Mart tarihlerinde İstanbul'a geliyor. Seul ve Pusan'daki jump tiyatrolarında sergilenen dünya çapındaki gösteri, Eylül 2007 - Temmuz 2008 arasında New York - Off Broadway'de 344 kez sergilendi ve 140 binin üzerinde seyirciyle buluştu.
Sıradan bir Kore evinde geçen Jump, tipik fakat çarpıcı derecede çevik bir Koreli aile üzerine kurulu. Otoriter büyükbaba, sarhoş amca, tekvandocu anne, evin uyumsuz kızı ve damadın macerasını anlatan gösteri 2005’de katıldıkları Edinburgh Festival Fringe’de gişe hasılatında ilk sırada yer aldı. 2006'da Edinburgh’a tekrar dönen grup gişe hasılatında tekrar ilk sırada yer almayı başarırken bu kez 'Komedi Ödülü'nü de aldı. Gösteri aynı sene BBC’de yayınlanan prestijli Royal Variety Performance'ta sergilendi.
Jump, aralarında Kore dövüş sanatı olan tekvandonun da yer aldığı Asya dövüş sanatlarını akrobasi ve abartılı komedi unsurlarıyla ustaca harmanlayarak hazırladığı sözsüz komik dövüş sanatı gösterisiyle yeni bir tarz yarattı. Jump’ın koreografisinde bir araya getirilen yumruklar, havada atılan taklalar ve tekmeler nefesleri kesiyor. Gösterinin bir bölümü sözsüz ve abartılı komedi, bir bölümü kung fu vuruşları, diğer bölümü ise jimnastik gösterisine dayanıyor.
Türkiye’de de merakla beklenen Jump sonunda 25-26-27-28 Mart’ta yalnız beş gösteri için Tim Maslak Show Center’da.
Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii Maslak
Tel: 0212 286 66 86 - Bilet Fiyatları: 30 - 80 TL arası.