Cadde Kaçak Gelinler dizisi TV8’de bir ilk olacak!

Kaçak Gelinler dizisi TV8’de bir ilk olacak!

06.10.2014 - 10:13 | Son Güncellenme:

Yapımını NTC Medya’nın üstlendiği ve Star TV için bir yaz dizisi projesi olarak başlayan Kaçak Gelinler, Acun Ilıcalı’nın TV8’de yayınlayacağı ilk yerli dizi olacak.

Kaçak Gelinler dizisi TV8’de bir ilk olacak

Kaçak Gelinler'in bir süredir TV8'e transfer olacağı konuşuluyordu. Star TV'nin gençlik dizisi Kaçak Gelinler yayın hayatına yeni kanalında 8 Ekim 2014 Çarşamba günü başlayacak. Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç isimli oyuncuların başrollerini paylaştığı Kaçak Gelinler programının yayını, saat 20:00'da başlayacak olan Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli programa kadar devam edecek. Yönetmen koltuğunda İnci Balabanoğlu isminin yer aldığı Kaçak Gelinler programının yayını büyük ilgiyle bekleniyor.

Yeni Bölüm Özet: Can’ın, Kainat’a ilan-ı aşkta bulunduğu videoyu, Kainat’ın babası izler ve Can’ın peşine düşer. Kainat’ı da eve hapseden babası köşe bucak Can’ı aramaktadır, can ise Kainat’ı bu durumda asla yalnız bırakmak istememektedir. Selim ve Şebnem beraber çalışmaya başlarlar. Selim, Ş4ebnemi kendisine asistan olarak alır. Almilla, Özgür ve Önder’in onun için bir anlaşma yaptığını duyar ve tepesi atar. İkisini de hayatından çıkarmaya karar verir. Bu arada Almilla’nın karşısına çıkan Akif tatlıcı onun heyecanlanmasına neden olur. Müfit kafesini kapatmıştır, bunu duyan gençler hep beraber el ele verirler fakat Müfit onlar kadar heyecanlı değildir.

Star TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Kaçak Gelinler, Julia Roberts ve Richard Gere’ın başrollerinde oynadığı Runaway Bride (Kaçak Gelin) filminin çağrıştırsa da filmin tam anlamıyla diziye çevrilmiş versiyonu sayılmıyor. Filmin başrolünde oynayan Julia Roberts (Maggie) erkeklerle kolayca iletişim kuran, onları tavlayan, hatta onlarla nişanlanan, ama durum evlenmeye geldiğinde damadın bütün iyi özelliklerine rağmen düğünden kaçan birisidir. Haberci Ike Graham (Richard Gere), Maggie’ninalışkanlığını öğrendikten sonra bu magazin haberini patlatmaya karar verir ve olayların üstüne gider.

Başrollerini Seray Gürler, Eğe Aydan, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Romina Özipekiçi, Tarık Özenbaş gibi isimlerin üstlendiği Kaçak Gelinler ise 3 farklı kızın, birinin nikah masasından, birinin düğün salonundan, birinin gelinlik provasından kaçması ve yollarının Adnan Menderes Havaalanında kesişmesiyle başlıyor, serüvenleri İstanbul’da devam ediyor.