Cadde Kaçak Gelinler son bölüm yine nefes kesti

Kaçak Gelinler son bölüm yine nefes kesti

07.12.2014 - 08:46 | Son Güncellenme:

Star TV'den TV8'e transfer olan Kaçak Gelinler yayınlanan 23. son bölümü ile çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Her bölümü heyecanla beklenen, aşk ve duygu dozu yüksek olan dizinin bu haftaki bölümü yine nefes kesti. Son bölümünde heyecan ve gerilim bir arada yaşandı.

Kaçak Gelinler son bölüm yine nefes kesti

Tv8'de büyük ilgiyle izlenen dizi Kaçak Gelinler 23. bölümü ekrana geldi. Son bölümde heyecanlı anlar yaşanıyor. Seyirci her zaman olduğu gibi ekran başına kitleniyor. Son bölümde Şebnem'in Selim'in cebinde bulduğu yüzük olay yaratıyor. Şebnem ve Selim arasında yaşananlar nasıl sonuçlandı, Kainat'ın tanık olduğu durum işleri nasıl karıştırdı?

Kızların evine bir satıcı kadın geliyor. Kızlar kadını içeri alıyorlar ve kadın büyük bir kehanette bulunuyor, aralarından birinin tez zamanda erkek arkadaşından ayrılacağını söyleyince kızların kafası soru işaretleriyle doluyor. Diğer yandan Almilla, Özgür'den uzak durmaya karar veriyor. Duyduklarından korkan Almilla Özgür'e karşı mesafeli davranıyor. Gerçeği öğrenen Özgür ilişkisini kurtarabilmek için harekete geçiyor, Özgür'ün Almilla'dan ayrılmaya hiç niyeti yoktur.

Şebnem Selim'in cebinden bir yüzük bulur, bu yüzük onu oldukça düşündürür. Selim'in kendisine evlenme teklifi edeceğini düşünen Şebnem oldukça telaşlanır. Can ise ameliyat olan Pınar'ı hastanede yalnız bırakmaz. Kaçak Gelinler son bölümde Kainat durumdan habersiz Can'ı ziyarete gider ve olaylar gelişir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜM FRAGMANI



Kaçak Gelinler'de kaçak çıktı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bir kişinin hayatını kaybettiği “Kaçak Gelinler” dizisinin set işçilerinin toplam 132,5 saat fazla çalıştığını, ancak mesai ücretlerinin ödenmediğini açıkladı.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, “Kaçak Gelinler” dizisindeki çalışma koşullarıyla ilgili bir önerge verdi. Tanal, önergesinde “Engin Küçüktopuz adlı set çalışanının hayatını kaybetme nedeni nedir? Günde 1 ila 4 saat uyuyarak, üç günde 45 saat çalıştırılması sonucunda kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği iddiaları doğru mudur?” diye sordu.

Faruk Çelik, dizi setinde çalışan işçilerle ilgili şu bilgileri verdi: “Bakanlığımız iş müfettişleri tarafından NTC Ltd. Şti. işverenliğine ait işyerinde inceleme teftişi yapılmıştır. Teftiş raporunda, çalışma süreleri konusunda mevzuata aykırı hususa rastlanılmaması nedeniyle idari para cezası uygulanması istenilmemiştir. Şoför olarak çalışan ve çalışma süresi sonunda eve dönüş yolunda kalp krizi geçirerek ölen Küçüktopuz ile ilgili olarak, Bakanlığımız iş başmüfettişleri tarafından yapılan teftişte aşağıdaki hususlar tespit edilmiştir: Küçüktopuz, kostüm taşınan kamyonda şoför olarak çalışmaktaydı. Malzeme taşıyan kamyon şoförleri sette en az süre ile çalışan işçilerdir. Kamyon ile kostümleri çekim mekanına getirdikten sonra gün boyu serbest olmaktadırlar.