Cadde KALBiMiZ ONLARLA

KALBiMiZ ONLARLA

28.11.2011 - 19:53 | Son Güncellenme:

Bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla tasar-lanan ‘Kalbim Seninle’ projesi 26 ünlü ismi bir araya getirdi. Projede ünlüler, birbirinden sevimli miniklerle poz verdi.

KALBiMiZ ONLARLA

Bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla tasarlanan ‘Kalbim Seninle’ Projesi 26 ünlü ismi bir araya getirdi. Selçuk Kaya ve Başak Çokan’ın gerçekleştirdiği projede ünlüler Yaşar Saraçoğlu’nun objektifine poz verdi. Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çifti fotoğraf çekimlerine kızları Zeyno, Yeşim Salkım-Hakan Eratik kızları Ada, Ivana Sert oğlu Ateş ve Esra Erol da oğlu İdris Ali’yle objektif karşısına geçti. Projeye ayrıca Mustafa-Emina Sandal, Selçuk Yöntem, Deniz Seki, Demet Şener, Mehmet Ali Erbil, Berna Laçin, Perihan Savaş, Oya Başar Emel Müftüoğlu, Levent Özdilek, Emre Kınay, Sibel Turnagöl, Altan Gördüm, Nurseli İdiz, Irmak Ünal ve Burak Hakkı da destek verdi.
Eğitim, sosyal sorumluluk, öğrenci-aile ilişkileri, çevre ve yardımlaşma gibi birçok konuda farklı etkinliklere imza atan Okyanus Koleji’nin desteğiyle gerçekleşen ‘Kalbim Seninle’nin fotoğrafları yıl boyunca farklı mekanlarda sergilenecek.
Ünlü isimler Okyanus Koleji öğrencilerinin kendileri için hazırladıkları soruları yanıtlayarak, Türkiye’de kalp sağlığına gereken önemin verilmediğini ve bu konuda herkesin bilinçlenmesi gerektiği konusuna dikkat çekti.