Cadde Kara Para Aşk dizisinde Öykü Karayel sürprizi!

Kara Para Aşk dizisinde Öykü Karayel sürprizi!

15.12.2014 - 12:57 | Son Güncellenme:

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde yer aldığı Kara Para Aşk dizisine yeni bir isim transfer oluyor. Kuzey Güney dizisi ile tanıdığımız Öykü Karayel Kara Para Aşk dizisi kadrosuna katılıyor. Öykü Karayel dizide hangi rolü oynayacak merak konusu..

Kara Para Aşk dizisinde Öykü Karayel sürprizi

Oyuncu Öykü Karayel, Kara Para Aşk dizisinin kadrosuna katıldı.

Haberin Devamı

ATV’nin başrolünü Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek’in paylaştığı Kara Para Aşk’a yeni bir karakter katılıyor.

Dizide Ömer komiseri canlandıran Akyürek’in eski aşkı olarak tayini çıkacak olan polis İpek rolünü kimin oynayacağı merak konusuydu.Tuba Büyüküstün’ün canlandırdığı Elif’le Ömer’in arasına girecek olan İpek’i, Kuzey ve Güney’în Cemre’si Öykü Karayel canlandıracak.

Kara Para Aşk dizisinde Öykü Karayel sürprizi

Öykü Karayel kimdir?
1990 yılında İstanbul’da doğan Öykü Karayel, Çemberlitaş Kız Lisesi mezunudur. Kenter Tiyatrosu’nda kısa bir eğitim aldıktan sonra, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne girdi. Henüz konservatuar öğrencisiyken, Tiyatro Krek’in Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı oyunu için yapılan seçmelere katıldı ve 30 aday arasından Ayşe rolünü oynamaya hak kazandı.
İlk profesyonel deneyimi olan; Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı tiyatro oyunundaki Ayşe rolüyle, 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde, Efes Özel Ödülü’nü ve Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü’nü almayı başardı. Kuzey Güney adlı tv dizisinde, Cemre Çayak karakterini canlandırmıştır. 2014 yılındaki ilk oyunu Moda Sahnesinde Katil Joe ile seyircilerin karşısına çıkıyor.