Cadde Kars'ı keşfettiler

Kars'ı keşfettiler

11.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Cemiyetin ünlü isimleri, EPOS 7 Derneği yararına düzenlenen Kars gezisinde, şehrin tarihi yerlerini keşfetme fırsatı yakaladı.

Karsı keşfettiler

EPOS 7 Derneği yararına düzenlenen Kars gezisine, cemiyet hayatının ünlü isimleri akın etti. Etkinliğe, dernek başkanı Zafer Kozanoğlu ve yönetim kurulu üyesi Aslı Şen’in yanı sıra İpek Varol, Berna Ülger, Serpil Sarıkatipoğlu, Özge Argüder, Gülbin Gürel, Nihal Yöneyman ve Sibel Kerimoğlu katıldı. Arts Clup&Dinle Travel tarafından düzenlenen organizasyonda konuklara, Ali Canib Olgunlu rehberlik yaptı.

Gezide, buzlar altındaki Çıldır Gölü’nden kızaklarla geçen katılımcılar, Kars Müzesi’ni ve Ani Harabeleri’ni gezdi. Kars’ın Ermenistan sınırında bulunan Ani’de yapılan ilk cami, kervansaray ve vadi, misafirleri büyüledi. Gündüz kültürel gezi yapan ünlüler, akşam yemeğinde ise geleneksel Kafkas ekibinin özel gösterisiyle, keyifli dakikalar yaşadı. Geziye katılan tüm davetliler, derneğin yeni projesi, tarih, sanat ve yaşam dergisine yıllık abone olarak desteklerini sundu.