Cadde Kelly LeBrock'tan Steven Seagal açıklaması: O bir Hollywood trajedisi!

Kelly LeBrock'tan Steven Seagal açıklaması: O bir Hollywood trajedisi!

28.12.2021 - 07:31 | Son Güncellenme:

ABD'li aktris Kelly LeBrock, hakkında birçok cinsel taciz iddiası bulunan eski eşi Steven Seagal hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Seagal'a acıdığını söyleyen LeBrock, üç çocuğunun babası için "O bir Hollywood trajedisi!" ifadelerini kullandı

Kelly LeBrocktan Steven Seagal açıklaması: O bir Hollywood trajedisi

1984 yılında kamera karşısına geçtiği "Woman In Red" (Kırmızılı Kadın) adlı filmle hafızalara kazınan Kelly LeBrock, 1987-1996 yılları arasında evli kaldığı dövüş sanatları ustası Steven Seagal hakkında konuştu.

Haberin Devamı

25 yıl aranın ardından "Tomorrow's Today" adlı komedi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan LeBrock, Page Six'e verdiği röportajda üç çocuğunun babası Seagal'a acıdığını söyledi.

"ÇOCUKKEN ZORBALIĞA UĞRADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"
"O adam için üzgünüm!" diye konuşan 61 yaşındaki LeBrock, sözlerine; "Bence o çok üzgün bir insan. Onu 'Bir Hollywood trajedisi' diye tanımlardım. Çocukken çok fazla zorbalığa uğradığına inanıyorum. Çok hastalıklı ve çok zayıf. Onun için en iyisini diliyorum" şeklinde devam etti.

Kelly LeBrock ile Steven Seagal'in bu evlilikten; Annaliza, Arissa ve Dominic adında üç çocuğu bulunuyor. Gözlerden uzakta bir yaşam sürdüren LeBrock "Tomorrow's Today" adlı komedi filminin çekimleri için Kaliforniya'daki çiftliğinden Los Angeles'a dönmüştü.

Kelly LeBrocktan Steven Seagal açıklaması: O bir Hollywood trajedisi

Haberin Devamı

 'TACİZ' İDDİALARI
Öte yandan Steven Seagal, yıllardır hakkında ileri sürülen 'cinsel taciz' iddialarıyla gündemde. 2018'de iki kadın Seagal'ı 'cinsel taciz' ile suçlamıştı. Fakat ona yönelik iddialar bu kadarla sınırlı değildi. Aralarında Jenny McCarthy, Portia de Rossi ve Julianna Marguiles gibi ünlülerin de bulunduğu 11 kadın Steven Seagal'a yönelik benzer suçlamalarda bulunmuştu.

Seagal hakkında 'taciz' suçlamasında bulunanlardan biri de ünlü oyuncu Jenny McCarthy. Oyuncu, 1995 yapımı "Under Siege" adlı filmin provaları sırasında Steven Seagal'ın kendisinden, üzerindeki tüm elbiseleri çıkarmasını istediğini ileri sürmüştü. McCarthy, Seagal'ın kendisine, "Biliyorsun, bu bölüm çıplaklık gerektiriyor. Ve ben senin giydiğin bu elbise içinde aslında nasıl göründüğünü bilemem" dediğini belirtmişti.

Portie De Rossi ile Julianne Marguiles da katıldıkları oyuncu seçmeleri sırasında Seagal'ın kendilerini benzer şekilde taciz ettiklerini ileri sürmüştü. Regina Simons adlı bir dublör de "On Deadly Ground" adlı filmin çekimleri sırasında Steven Seagal tarafından taciz' edildiğini anlatmıştı.

FOTOĞRAFLAR: AVALON