Cadde Kenan İmirzalıoğlu: 'Selena'yı hayatıma çağırdım

Kenan İmirzalıoğlu: 'Selena'yı hayatıma çağırdım

28.02.2019 - 13:04 | Son Güncellenme:

Oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, önceki akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gösterime giren 'Alice' müzikalini izledi. İkili, gösterim öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kenan İmirzalıoğlu: Selenayı hayatıma çağırdım

Müzikali izlemek için heyecanlı olduklarını belirten Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti, "Normalde prömiyere gelecektik fakat virüs salgını nedeniyle gelemedik. İzleyenlerden çok olumlu tepkiler aldık. Türkiye’de böyle bir müzikalin yapılması büyük bir başarı” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kendilerinin masal kahramanı olup olmadığı sorulan ikiliden İmirzalıoğlu, 'Dede Korkut' yanıtını verdi. Sinem Kobal ise 2006 yılında rol aldığı ‘Serena’ dizisini hatırlatarak “Daha önce kahraman olarak bir 'Selena' yaptım” esprisinde bulundu. Yakışıklı oyuncu, dizideki 'Selena’yı çağırma sahnesinin hatırlatılması üzerine eşine bakarak, "Ben hayatıma çağırdım” karşılığını verdi.

"ESTETİK YAPTIRMADIM"
Netflix’le yeni bir proje için anlaştığı konuşulan Kenan İmirzalıoğlu çıkan haberleri yalanladı: Şu an için onların bir gerçekliği yok, ama görüşmelerimiz var. Öncelikli televizyon diye düşünüyorum. Dijitalin gidişini de beğeniyorum.

Ünlü oyuncu, estetik yaptırdığı yöndeki haberlere ilişkin, "Virüs salgını nedeniyle gitmiştim” dedi.

Haberin Devamı

"NETLEŞEN BİR ŞEY YOK"
Netflix’te yayınlanan ‘Hakan: Muhafız’ dizisinin kadrosuna dahil olacağı konuşulan Sinem Kobal ise “Henüz netleşen bir şey yok” ifadelerini kullandı.