Cadde KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

26.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Efes Pilsen’li basketbolcu Ender Aslan ve altı yıldır evli olduğu eşi Buket Aslan önceki gün İstinye Park’taydı.

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ

EN MAKYAJSIZ
Begüm Şen Kanyon’da rastladığımız isimler arasındaydı. Şen, alışveriş merkezindeki mağazaları gezdikten sonra kahve içti. Şen’in makyajsız ve spor kıyafetli hali dikkat çekti.



EN NEŞELİ
Alara Uzan, çocukları Renç Emre ve Paris Jasmin ile keyifli bir hafta sonu geçirdi. Bebek’te el ele tutuştuğu çocuklarıyla karşıdan karşıya geçerken görüntülenen Uzan ile çocukları çok neşeliydi. Eşofmanlarıyla yürüyüşe çıkan Uzan ve çocukları daha sonra oturdukları kafede kahvaltı yaptı.



EN KANKA
Murat Aşık, eşi Esra Eron ile City’s Nişantaşı’ndaki Limonata’da yemek yedi. Çifte Gamze Karaman-Öner Akgün ikilisi eşlik etti.

EN KEYİFLİ
Özlem Yıldız Serter ve eşi Sinan Serter önceki gün oğulları Demir’le İstinye Park’taydı. Fotoğrafının çekilmesinden rahatsız olan Sinan Serter eşinin yanından uzaklaşmayı tercih etti. Babasının omuzlarından bir an olsun inmeyen Demir’i oyun parkına götüren çift ardından alışveriş yaptı.

EN FENERLİ
İşadamı Raif Dinçkök hafta sonunu eşi Esra Dinçkök ve çocuklarıyla birlikte Bebek’te geçirdi. Kafasındaki Fenerbahçe şapkasıyla derbi maçına her haliyle hazır olduğu görülen Raif Dinçkök, oğullarıyla şakalaşıp oyun oynadı.

EN MERAKLI
Efes Pilsen’li basketbolcu Ender Aslan ve altı yıldır evli olduğu eşi Buket Aslan önceki gün İstinye Park’taydı. Havanın güzel olmasını fırsat bilen çift arkadaşlarıyla Masa Restaurant’ta yemek yedi. Bir ara Buket Aslan’ın masadan kalkarak tuvalete gitmesi ve uzun süre gelmemesi üzerine meraklanan ünlü basketbolcu eşine bakmak için içeri girdi.