Cadde KİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

14.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Gül Gölge Saygı önceki gün İstinye Park’ta görüntülendi. Saygı, arabasını valeye vermeyerek “Misafirimi bekliyorum” dedi.

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ

Hazırlıklı gelen sunucu, arkadaşının çocuğunu arka koltukta bebekler için özel hazırlanan koltuğa oturttu. Daha sonra arkadaşıyla arabaya binerek alışveriş merkezinden ayrıldı.

EN GEZGİN
Oyuncu Deniz Çakır alışveriş için gittiği City’s’te görüntülendi. Çakır yoğun çalışma temposunun ardından şu sıralar yeni projeleri değerlendirdiğini ve dinlenme fırsatı bulduğunu söyledi.

EN GENÇ ANNE
Oyuncu Meltem Ören önceki gün İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Geçtiğimiz günlerde 15 yaşında kızıyla görüntülenen Ören, “O fotoğraftan sonra kimse bana inanmıyor. Telefonlarım susmaz oldu. ‘Gerçekten mi senin kızın?’ diyorlar. Genç yaşta anne olmanın avantajını kullanıyorum” dedi.

EN MUTLU ÇİFT
Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Volkan Demirel geçtiğimiz günlerde eşi Zeynep Hanım’la Kanyon’a gelen isimler arasındaydı. İkili önce Paşabahçe’den alışveriş yaptı, daha sonra Habitat mağazasını gezdi.

EN KEYİFLİ
Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın eşi Berna Yılmaz önceki gün İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Arabadan iner inmez restorana giren Yılmaz, arkadaşlarıyla öğle yemeği yedi.

EN ASİL
Oyuncu Ayten Gökçer geçtiğimiz günlerde Kanyon’a gelen isimler arasındaydı. Gökçer, Kanyon’da alışveriş yaptı.