Cadde KiMiLERi EĞLENDi KiMiLERi ELEŞTiRDi

KiMiLERi EĞLENDi KiMiLERi ELEŞTiRDi

02.05.2012 - 20:13 | Son Güncellenme:

18. Kral Müzik Ödülleri’ne katılan ünlü isimler; kıyafetleri, gözyaşları, protestoları ve şovlarıyla gecede iz bıraktı. Törene katılmayanlarsa Twitter üzerinden yorum ve eleştiri yapmakta gecikmedi

KiMiLERi EĞLENDi KiMiLERi ELEŞTiRDi

AŞKA GELDi

Haberin Devamı

Gecede sahne alan Ajda Pekkan, ‘En İyi Kadın Sanatçı’ ödülüne de layık görüldü. Ödülünü Burak Özçivit’ten aldığı için heyecanlı olan Pekkan, oyuncuya yaptığı komplimanlarla davetlileri güldürdü. Özçivit’i öpen şarkıcı, “Herkes adına ‘Malkoçoğlu’nu öpüyorum. ‘Muhteşem Yüzyıl’ı seyrediyorum. İyi ki Burak dizide ölmedi. Ölseydi bende ölürdüm” diyerek espri yaptı.

GÖZLERi DOLDU, SESi TiTREDi

Şebnem Ferah, Nilüfer’le seslendirdiği ‘Erkekler Ağlamaz’ şarkısıyla ‘En İyi Düet’ ödülünü aldı. Kanser tedavisi gören Nilüfer’in katılamadığı gecede Ferah, duygu dolu bir konuşma yaptı: “Onun adına alıyorum ödülü. Şimdi yanına gidip yanaklarını öpeceğim. Ödülünü sunacağım.”

KiMiLERi EĞLENDi KiMiLERi ELEŞTiRDi

AYRILIK ACISI ERiTTi

2.5 yıllık sevgilisi Arda Turan’la evlilik planları yaparken ayrılan Sinem Kobal, geceye ödül vermek için katılan ünlüler arasındaydı. Uzun krem rengi bir tuvaletle geceye katılan Kobal’ın zayıflığı dikkat çekti.

Haberin Devamı

COŞTU, COŞTURDU

Kenan Doğulu, bu ay çıkacak yeni albümünden ‘Bal Gibi’ adlı şarkısını ilk kez Kral
Müzik Ödülleri’nde seslendirdi. Gün boyunca hayranlarından gelen yoğun talep üzerine Twitter’dan şarkının sözlerini paylaşan Doğulu, ‘trend topic’ oldu. Kardeşi Ozan Doğulu’yla sahne alan şarkıcı, sevilen şarkılarından oluşan remix’lerle konukları coşturdu.

“YiYiN BiRBiRiNiZi”

Mide kanserine yakalanan ve geçirdiği ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Adnan Şenses, törene torunlarıyla katıldı. Şenses, gecede Bülent Ersoy’a ödül verdi. Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı arasındaki polemiğe değinen şarkıcı, “Konser öncesi ikisi kavga ediyorlar. ‘Yiyin birbirinizi’ dedim. Sonra bal, kaymak oldular. Konserden sonra bir gece kulübüne gidip, kol kola eğlendiler. İkisi de delidir” dedi.

KiMiLERi EĞLENDi KiMiLERi ELEŞTiRDi

BU KEZ KENDiSi GELDi

Gecede ‘En İyi Çıkış Yapan Sanatçı’ ödülünü alan Halil Sezai, “Normalde çok heyecanlı bir insan değilim. Fakat şu an heyecanlıyım. Genellikle ödülümü almaya yapımcım Ahmet Çelenk gider, ödülü alır ya da almaz” diyerek Pal FM Müzik Ödülleri törenindeki tatsızlığa göndermede bulundu. Komedyen Hayrettin Karaoğuz, gecede Halil Sezai taklidi yapmış,
menajeri Ahmet Çelenk’se buna tepki göstermişti.

Haberin Devamı

KiMiLERi EĞLENDi KiMiLERi ELEŞTiRDi

KOLAY YOLU SEÇTi

Gecenin en çok konuşulan isimlerinden Ece Gürsel, bol dekolteli elbiseyle Twitter’de ‘trend topic’ olmayı başardı. Sırtını ve poposunun bir kısmını açıkta bırakan siyah elbisesiyle Gürsel, gece boyunca eleştirilere cevap yetiştirmeyi de ihmal etmedi.

ÖDÜL LiSTESi

EN İYİ ŞARKI: Ajda Pekkan-Yakar Geçerim
EN İYİ ALBÜM: Ajda Pekkan-Farkın Bu
EN İYİ ERKEK SANATÇI: Murat Boz
EN İYİ KADIN SANATÇI: Ajda Pekkan
EN İYİ GRUP: Model
EN İYİ KLİP: Sinan Tunçay ve Sevil Kaynak-Vay
EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN SANATÇI: Halil Sezai
EN İYİ DİZİ MÜZİĞİ: Muhteşem Yüzyıl-Fahir Atakoğlu, Soner Akalın, A. Ateş
EN İYİ FİLM MÜZİĞİ: Aşk Tedasüfleri Sever-Mehmet Günsür ve TNK
EN İYİ DÜET: Nilüfer ve Şebnem Ferah-Erkekler Ağlamaz
EN İYİ ENSTRÜMENTAL ALBÜM: Sound Of İstanbul Vol. 1- Ömer Faruk Tekbilek
KRAL TV&KRAL FM ÖZEL ÖDÜLLERİ: Sibel Can, Ebru Gündeş, Kıvırcık Ali, Bülent Ersoy
YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLLERİ: Zülfü Livaneli, İbrahim Tatlıses