Cadde Kıskançlık krizi! Ebru Şallı'ya uyarı

Kıskançlık krizi! Ebru Şallı'ya uyarı

02.05.2019 - 11:53 | Son Güncellenme:

Harun Tan, boşandıktan sonra dost kaldığı Ebru Şallı’nın fotoğraflarına beğeni yağdırdı. Bunu gören Şallı’nın nişanlısı Uğur Akkuş, kıskançlık krizine girdi. Harun Tan’ın Ebru Şallı’yı takibi sürdürmesi ikilinin aşkında kriz çıkardı.

Kıskançlık krizi Ebru Şallıya uyarı

Aşkları 2017 yılının yaz aylarında başlayan Ebru Şallı ile iş adamı nişanlısı Uğur Akkuş'un ilişkisinde ilk kriz çıktı. Dedikodulara göre; ikilinin huzurunun kaçmasına Şallı'nın eski eşi ve iki oğlunun babası Harun Tan neden oldu.

Haberin Devamı

Harun Tan, 2013 yılında 11 yıllık evliliğini bitirdiği Ebru Şallı ile dost kalmıştı. Hatta iş adamı, son olarak da Ebru Şallı ve çocuklarıyla Nisan 2017'de Dubai'ye tatile gitmişti. Evliliği bitse de eski eşiyle görüşmeyi sürdüren Harun Tan, sosyal medyada takip ettiği Ebru Şallı'nın fotoğraflarını beğeni yağmuruna tuttu.

KISKANÇLIK KRİZİ ÇIKTI
Ebru Şallı'nın karelerinin tümünü eski eşinin beğenmesnini, Uğur Akkuş'un canını sıktığı iddia edildi. Nişanlısının paylaştığı her fotoğrafı eski eşinin beğenmesine sinirlenen Uğur Akkuş'un, Ebru Şallı'ya rest çektiği, eski eşini takipten çıkarması konusunda baskı yaptığı öne sürüldü.

"BENİM KALBİMDEKİ TEK KİŞİ SENSİN"
Eski manken, "Biz çocuklarımız için dost kaldık. Benim kalbimdeki tek kişi sensin" diyerek aşkını yumuşattı.

Haberin Devamı

Geçen yıl gizlice nişanlanan ikili, merak edilen düğün tarihlerini her seferinde erteliyor.