Cadde Kızı ABD'de doğan Tamer Şirin'e 'Fransız' kalmadı

Kızı ABD'de doğan Tamer Şirin'e 'Fransız' kalmadı

21.12.2011 - 07:23 | Son Güncellenme:

Tamer Karadağlı, çocuklarını ABD'de dünyaya getiren ünlülere tepki gösteren Şirin Ediger'i kendi silahıyla vurdu: Milliyetçilikten söz ediyorsan ben de sana 'Niye kızını Fransız mürebbiyelerle okutuyorsun' diye sorarım

Kızı ABDde doğan Tamer Şirine Fransız kalmadı

Okan Bayülgen'in eşi Şirin Ediger'in twitter'da, ABD'de doğum yapan ünlülerin isimlerini vererek, 'Burada doğanlar gerizekalı mı oluyor, memleketimizin nesi eksik?' şeklindeki yazıda, eski eşi Arzu Balkan'ın da adının geçmesi Tamer Karadağlı'yı kızdırdı.

Haberin Devamı

'Böyle Bir Şey Var mı?' programına katılan Karadağlı, Ediger'i kızdıracak sözler söyledi:

Ben sana kızının adını niye 'İstanbul' koydun diyor muyum? Sana ne? İki pasaportu olacak. Bunun artılarını kullansın istiyorum, çünkü hepimiz Türk pasaportuyla yurtdışına çıkarken çok sıkıntılar yaşıyoruz. Ben kızımın bu tür sıkıntılar yaşamasını istemiyorum. Okan Bayülgen'in 'Kızımı Fransız mürebbiyelerle büyütüyorum' açıklamalarını hatırlatan Tamer Karadağlı, şöyle konuştu: Türk parası ABD'ye akıyor gibi mevzulara girersek eğer, yani milliyetçilik duygularına, o zaman ben de sana 'Niye kızını Fransız mürebbiyelerle okutuyorsun, niye Fransız markası gözlük takıyorsun, niye bilmem ne marka arabaya biniyorsun' diye sorarım? Yani buralara girersek sonu yok. Ben böyle olmasını istedim. Bundan da sana ne?