Cadde ‘Kızım ve Ben’ filmi Polis Haftası'nda vizyona girecek

‘Kızım ve Ben’ filmi Polis Haftası'nda vizyona girecek

05.02.2018 - 15:39 | Son Güncellenme:

Başrollerini Cemal Hünal ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı ‘Kızım ve Ben’ filmi, Polis Haftası dolayısıyla 6 Nisan’da sinema salonlarında olacak.

‘Kızım ve Ben’ filmi Polis Haftasında vizyona girecek

Özel Harekât polislerinin katıldığı ve gerçek mühimmatların kullanıldığı sahneleriyle dikkati çeken ‘Kızım ve Ben’ filminin galası, 4 Nisan akşamı Sapphire’de gerçekleşecek. Gerçek bir hikâyeden sinemaya uyarlanan filmin senarist ve yönetmenliğini Murat Gürvardar, yapımcılığını ise Burak Memişoğlu üstleniyor.

Haberin Devamı

Filmin oyuncu kadrosunda; Zülal Memişoğlu, Cengiz Kurtoğlu, Gizem Hatipoğlu, Cem Cücenoğlu ve Ömür Arpacı gibi isimler bulunuyor.

FİLMİN KONUSU

Zengin bir ailenin tek çocuğu olan Doruk (Cemal Hünal) hayalini gerçekleştirerek polis akademisine girer ve birincilikle mezun olur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap’a (İrem Helvacıoğlu) aşık olur ve evlenirler. Biricik kızları Zeynep (Zülal Memişoğlu) dünyaya geldikten kısa bir süre sonra bunalıma giren Serap evi terk eder. Kahraman bir özel harekât polisi olan Doruk, zorlu görevlerinin yanında kızı Zeynep’e hem annelik hem babalık yapar. Kızıyla aralarında çok güzel bir bağ oluşmuşken evi terk edip giden Serap tekrar çıkagelir. Baba ve kızın hayatında zorlu bir dönem başlamıştır.