Cadde Kocamın Ailesi 36. bölümünde Pelin deliye döndü- izle

Kocamın Ailesi 36. bölümünde Pelin deliye döndü- izle

12.03.2015 - 11:00 | Son Güncellenme:

Nefes kesen son bölümü ile dün akşam ekrana gelen Kocamın Ailesi, izleyenleri ekrana kilitledi. Dizinin yeni bölümünde; Pelin babası hakkında geçekleri öğrendi ve deliye döndü. İşte Kocamın Ailesi 36. son bölüm ve detaylar...

Kocamın Ailesi 36. bölümünde Pelin deliye döndü- izle

Fox Tv ekranlarında bu hafta perşembe akşamı heyecan dolu son bölümü ile ekrana geldi. Saat 20.00'de yayınlanan Kocamın Ailesi seyirciyi yine ekrana kilitledi. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Kocamın Ailesi 36. Bölüm Fragmanı ve Özeti

Bölüm Tarihi: 12/03/2015

Babasının başka bir kadından çocuğu olduğunu öğrenen Pelin’i sakinleştirmek mümkün değildir. Fatih’in ise Miray’ın gidişiyle hayatı allak bullak olur. Şeniz cephesinde beklenen misafirin gelişiyle dengeler alt üst olur. Tarık’ın kaybolmadığını, kaçırıldığını öğrenen aile, daha bunun üstüne düşünmeye fırsat bulamadan yeni bir hengamenin içine düşer.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Kocamın Ailesi son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Dizide; Ar Apartmanı'nda kavuşma rüzgarları eser. Mukadder ve Zafer oğullarına, Hikmet torununa, Tarık ailesine kavuşur. Davullar çalınır, halaylar çekilir ancak gül bahçesi dikensiz olur mu? Olmaz. Tarık, Güneş'le Esma'ya mı, Ar ailesine mi aittir, karar verilemez, oğlumuz tatlı bir çekişmenin tam ortasına düşüverir. Sonra öyle bir şey olur ki, ailenin bir derdi biter, diğeri başlar.

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Kocamın Ailesi 36. Bölüm Fragmanı İzle

Künye;

Yapım: Mia Film

Yönetmen: Kemal Uzun

Yapımcı: Banu Akdeniz

Yardımcı yönetmen: Nuray Keten

Senaryo: Nuray Uslu, Verda Pars, Şeyda Delibaşı

Müzik: Cem Özkan

Başrollerini; Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Altaş, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak, Zuhal Yalçın, Beren Gökyıldız, Yeşim Salkım ve Yıldız Kültür paylaşıyor.