Cadde Kocamın Ailesi 37. Bölüm Fragmanı yayınlandı - İzle

Kocamın Ailesi 37. Bölüm Fragmanı yayınlandı - İzle

16.03.2015 - 12:01 | Son Güncellenme:

FOX'ta her perşembe akşamı saat 20.00'da yayınlanan Kocamın Ailesi yeni bölümüyle yine gündeme bomba gibi düşecek. Merakla beklenen Kocamın Ailesi 37. bölüm fragmanı yayınlanması ile heyecan iyice artmaya başladı. Kocamın Ailesi yeni bölümde neler olacak? Tüm detaylar haberimizde...

Kocamın Ailesi 37. Bölüm Fragmanı yayınlandı - İzle

Kocamın Ailesi yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da FOX'ta! İşte yeni bölüm fragman videosu ve detayları...

Bölüm Tarihi: 19/03/2015

Gülay’ın kaçırılması üzerine tüm Ar apartmanı seferber olur. Esma’yla Gazanfer’in payına ise en hayati görev düşer: Her şeyden habersiz Hikmet’le Pelin’i oyalamak. Herkes dört kola ayrılmış kendince ipuçlarını takip ederken Aziz’in payına Şeniz düşer. Akıllarda ise tek bir soru var: Gülay’ı kim kaçırdı?

Kocamın Ailesi 37. Bölüm Fragmanı İzle;

Haberin Devamı

Çocuğu olmayan modern bir aile ile 25 senedir çocuklarından birisi kayıp olan geleneksel ve sayıca kalabalık bir aile aynı apartmanda yaşadığı maceraları konu alan ve oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Durul Bazan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Şehvuvar Aktaş ve daha pek çok ismin yer aldığı Kocamın Ailesi yeni bölüm yine ekrana kilitleyecek.

Bir apartmanda yaşanan günlük olayları tüm doğallığıyla ekrana aktaran Kocamın Ailesi 37. bölümde olaylar ardı arkası kesilmeyecek. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde Tarık'ın kaybolmayıp kaçırıldığını öğrenen aile bu olaya daha üzülemeden başka zorluklarla yüzleşmek zorunda kaldı.

Pelin, babasının bir kadından çocuğu olduğunu öğrendi. Bu haberle yıkılan Pelin'i sakinleştirmek mümkün olmadı. Diğer yandan Fatih'in gidişiyle Miray'ın hayatı altüst oldu. Şeniz cephesinde beklenen misafirin gelişiyle dengeler bozuldu. Kocamın Ailesi son bölümde Tarık'ın kaybolmadığını, kaçırıldığını öğrenen aile, daha bunun üstüne düşünmeye fırsat bulamadan yeni bir hengamenin içine düştü.

Yazarlar