Cadde Kocamın Ailesi son bölümde şok eden patlama-izle

Kocamın Ailesi son bölümde şok eden patlama-izle

19.03.2015 - 16:36 | Son Güncellenme:

Kocamın Ailesinde dün akşam yer yerinden oynadı. Gülay'ın kaçırılması ile tüm aile seferber oldu. Can ve Fatih Gülay'ın yerini buldular fakat evin patlaması hepsinin sonu mu oldu merak konusu. Kocamın Ailesi 37. son bölümde yaşananlar haberimizde.

Kocamın Ailesi son bölümde şok eden patlama-izle

Başrollerini Yeliz Kuvancı ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kocamın Ailesi dün akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi . Son bölüm hakkında merak ettiğiniz tüm detayları bu haberden takip edebilirsiniz.

Kocamın Ailesi 37. Bölüm Özeti

Gülay’ın kaçırılması üzerine tüm Ar apartmanı seferber olur. Esma’yla Gazanfer’in payına ise en hayati görev düşer: Her şeyden habersiz Hikmet’le Pelin’i oyalamak. Herkes dört kola ayrılmış kendince ipuçlarını takip ederken Aziz’in payına Şeniz düşer. Akıllarda ise tek bir soru var: Gülay’ı kim kaçırdı?

Kocamın Ailesi 37. Bölüm Fragmanı;



Kocamın Ailesi Dizisinin Konusu;

25 yıl önce çocuklarını kaybeden Ar ailesi, apartmanlarına yeni taşınan Tarık adlı genci kendi kaybolan çocukları gibi benimserler. Çocukluğundan beri aile özlemiyle yanıp tutuşan Tarık da bu durumdan oldukça mutludur. Karısını kaybettikten sonra da Ar ailesi, Tarık'ın en büyük destekçisi olmuştur.

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ