Cadde 'Kocamın Nişanlısı'na büyük ilgi

'Kocamın Nişanlısı'na büyük ilgi

21.12.2016 - 10:15 | Son Güncellenme:

Tiyatro oyuncuları Ferdi Merter’in yönetmenliğini ve Sadık Şendil’in yazarlığını yaptığı 'Kocamın Nişanlısı' adlı komedi türündeki oyun, Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleşen galada izleyicisiyle buluştu.

Kocamın Nişanlısına büyük ilgi

Başrollerini Mehmet Çepiç, Tuğba Özay, İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Fatih Ayhan, Aslı Kökçe ve Arzu Yanardağ'ın paylaştığı 'Kocamın Nişanlısı' oyununun galasına katılım oldukça renkli oldu. Salonu dolduran izleyiciler arasında Survivor yarışmasındaki takım arkadaşı Tuğba Özay’ı desteklemeye gelen Nagihan Karadere ve Semih Öztürk de vardı.

Haberin Devamı

'Kocamın Nişanlısı' oyununun konusu şöyle:
"Bir akşam Çetin bey barda tanıştığı saf kıza aşık olup nişanlanır ve evlenmek ister. Oysa Çetin, felsefe hocası Leyla ile evlidir. Leyla iki oyuncu tutup kocasını kazanmak ister. Durum iyice karışır."

Oyunun finalinde ise izleyiciyi Mehmet Çepiç ve İpek Tenolcay’ın sürpriz yakınlaşması bekliyor.

Türk sinemasına 100’den fazla eser kazandıran Sadık Şendil’in yazdığı 'Kocamın Nişanlısı' iki saat boyunca tiyatro severleri kahkahaya boğdu. Oyun sonunda izleyiciyi selamlayan oyuncular, toplumun moralini sanat etkinlikleri ile diri tutmak gerektiğini ve perdelerin daima açık olması gerektiğini söyledi.