Cadde 'Korkmayacağız, susmayacağız, yılmayacağız'

'Korkmayacağız, susmayacağız, yılmayacağız'

04.01.2017 - 10:13 | Son Güncellenme:

Yılbaşı gecesi Reina’da yaşanan hain terör saldırısında yaşamını yitirenlerin anısına birçok kişi eğlence mekanının önüne karanfil bıraktı. Şarkıcı Tuğba Özay da önceki akşam kulübün önündeydi.

Korkmayacağız, susmayacağız, yılmayacağız

Teröre lanet okuyan Tuğba Özay, polislerle dertleşerek onlara moral verdi. Hain saldırıda hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının önüne bir demet karanfil bırakan Özay, "Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Düşmanın istediği şey korku yaratmaktır. Ama Türk milleti bunlara boyun eğmeyecektir. Birlik olacağız, korkmayacağız, susmayacağız, yılmayacağız. Emperyalizme boyun eğmeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'ni bu olaylar yıkamayacaktır" dedi.

Haberin Devamı

"GÜÇLÜ BİR MİLLETİZ"

Tuğba Özay, sözlerine, "Yeni yıl yeni umutlar demektir. Yeni bir yılı karşılamak onu kucaklamak demektir. İnsanlar o an birbirleri için dualar edip dilek dilediler. Birbirilerine sarılarak yeni yıla girdiler. Ama bir saat sonra hain terör saldırına kurban gittiler" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Gazetecilerin, "Daha önce de terör olayları oldu. Son olarak bu hain saldırı oldu. Sokağa çıkmaya korkuyor musunuz?" sorusuna Özay, "Korkmuyoruz, korkmuyoruz, korkmayacağız. Biz Türk milletiyiz, güçlüyüz. Eğer bugün beni de silahlandırsalar, hiç korkmam gözüm kapalı her yere giderim. Benim gibi milyonlar var. Kadın erkek omuz omuza olmalıdır. Millet olarak birbirimize kenetlenmemiz gerekir. Biz güçlü bir milletiz. Devlet ve millet el ele olmalıdır" yanıtını verdi.