Cadde Kuaför Derneği'nden alkışlanacak hareket

Kuaför Derneği'nden alkışlanacak hareket

01.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Hairist Kuaförlük Günü, kuaförleri ve sektörün saygın markalarını bir araya getirdi. Etkinlikte, Koruncuk Vakfı yararına toplam 12 bin 100 TL bağış toplandı.

Kuaför Derneğinden alkışlanacak hareket

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Hairist Kuaförlük Günü, önceki akşam Fairmont Quasar Otel’de Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na destek veren sosyal sorumluluk projesiyle gerçekleşti. İlki 2011 yılında gerçekleşen etkinlik, ‘En iyi saçlar için ilham veren atmosfer’ sloganıyla Türkiye’nin seçkin kuaförlerini ve sektörün saygın markalarını bir araya getirdi.
Uluslararası ve yerel seçkin markaları kuaförlerle buluşturan organizasyon, Kariyer Eğitim Kurumları sponsorluğunda Hairist Yılın Kuaförü Yarışması Ödül Töreni ile Estetica Dergisi Meslek Onur Ödülü Töreni’ne de ev sahipliği yaptı. Etkinlikte, Koruncuk Vakfı yararına toplam 12 bin 100 TL bağış toplandı.

Haberin Devamı

Kuaför Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Babuz, “Bu tören, kuaförlük mesleğine gönül veren her bir isim için büyük önem taşıyor. İyi hazırlandık. Türkiye, artık bu alanda çok yetenekli ve hünerli isimlere sahip. Dünya çapında saç sanatları konusunda çok iyi yerdeyiz. Bu törene Koruncuk Vakfı’nı da dahil ederek, sosyal sorumluluk alanında da güzel bir iş yapmak istedik. Bunun için de ayrıca mutluyuz” dedi.

‘İlham Veren Saçlar’ başlığıyla Kuaförler Derneği Artistik Ekipleri tarafından Frida Kahlo temalı gerçekleşen, koreografını Zeynep Arkök’ün üstlendiği saç defilesi, büyük alkış aldı.

Hairist Yılın Kuaförü Yarış-ması’nda, 5 bin 465 saç tasarımı arasından ödül almaya hak kazananlar...
Şekillendirme-Topuz Kategorisi:
1. Nilgün Ayvaz, Bursa
2. İzzet Tabak, İstanbul
3. Mustafa Uzun, İstanbul

Haberin Devamı

Kesim-Renk Kategorisi:
1. Burak Pir, Gaziantep
2. İzzet Tabak, İstanbul
3. Kübra Kurt, Muğla