Cadde Kurtlar Vadisi Pusu 242. son bölüm ekrana kilitledi !

Kurtlar Vadisi Pusu 242. son bölüm ekrana kilitledi !

15.01.2015 - 09:59 | Son Güncellenme:

Heyecanlı bekleyiş sonra erdi. İki haftadır yeni bölümü yayınlanmayan Kurtlar Vadisi Pusu 242. bölüm ile Kanal D ekrana geldi. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm oldukça heyecanlıydı. Polat Alemdar'ın Brandon'a bıraktığı notta ne yazıyordu? İşte Pusu'nun son bölümü ve detayları

Kurtlar Vadisi Pusu 242. son bölüm ekrana kilitledi

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 242. Bölümü heyecanla bekleniyordu. İki hafta ara veren Pusu'nun 242. Bölüm ile ekrana geldi. Pusu hayranları Perşembe gününü iple çekti.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 242.bölümünde gerilim arttı, heyecan doruğa çıktı.
Polat Alemdar, Brandon’a kim olduğunu hatırlaması için bir not bırakır. Evinin etrafındaki akrepleri ise ateş çemberi beklemektedir.Sagir’in tüm dünyaya söyleyecekleri vardır ve Canlı yayını izleyenler azılı bir teröristin itiraflarından fazlasını duyacaklardır.Fehmi cephesinde konsey hazırlıkları devam etmektedir.
Gücün yoluna çıkan herkes etrafa savrulmaya devam edecektir.Erhan sonunda uzun zamandır hayalini kurduğu yerdedir. Avcıyken av olma tuzağına düşme tehlikesi ise hemen yanı başında onu beklemektedir. Cahit konsey için altınların peşine düşer fakat hiç beklemediği bir isim ondan önce davranmıştır.Elif ve Leyla kendilerini hiç beklemedikleri bir tehlikenin tam ortasında bulurlar. Üstelik kaçacak hiçbir yerleri yoktur.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 242. Bölüm Fragmanı