Cadde 'Limitsiz seks' Almanya'yı karıştırdı

'Limitsiz seks' Almanya'yı karıştırdı

27.07.2009 - 07:08 | Son Güncellenme:

Almanya'da bir genelev 'tek fiyat sınırsız seks' uygulamasına geçince kıyamet koptu...

Limitsiz seks Almanyayı karıştırdı

Limitsiz seks Almanyayı karıştırdı
Baden-Wuerttemberg eyaletindeki yetkililer, bir genelevin günlük 70 Euro'ya sınırsız seks uygulamasına engel olmaya kalkınca fahişeler ayağa kalktı.

77 fahişe Süddeutschen Zeitung adlı günlük gazeteye ilan verip, bunun muhafazakar siyasilerin tüm genelevleri kapatma amaçlı bir girişimi olduğunu savundu ve milletvekillerini uygulamayı gelip görmeye davet etti.

Gazete sayfasının dörtte birini kaplayan ilanda, "Düşün yakamızdan-- 'tek fiyat' olsun olmasın genelevlere yasağa hayır! 'İnsani çalışma koşulları' kılıfı altında aslında genelevleri yasaklamayı ve geçim kaynağımızı elimizden almayı amaçlıyorlar" deniliyor.

Söz konusu 'limitsiz seks' uygulamasında, 70 Euro karşılığında, sabah 10'dan akşam 4'e kadar müşteriler seks, yemek ve içki 'hizmeti' alıyor... Gece kalmak için ise 100 Euro ödemek gerekiyor.

Pussy Club adlı genelevin yöneticisi Patricia Floreiu müşterilerin çoğunun en azından iki seans sonra gittiğini söylüyor.

Almanya'da bu tür uygulaması olan en az dört genelev bulunuyor. Karlsruhe'de hakim Heidi Wagenblaß tepkilere rağmen bu uygulamayı sürdüren genelevin açık kalmasına karar verdi.

Baden-Wuerttemberg eyaletinin Hristiyan Demokrat partili içişleri bakanı Heribert Rech, 'söz konusu makul fiyatın kadınların sömürülmesine yol açtığını' söyleyerek Fellbach'ta iki şubesi olan 'Pussy Club'ın uygulamasına karşı savaş açtı. Belediye başkanı Eckart Würzner de genelevlerin kapatılmasını istiyor.