Cadde Lopez bornozuyla Boğaz keyfi yaptı

Lopez bornozuyla Boğaz keyfi yaptı

15.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Dance Again” turnesi için İstanbul’a gelen Jennifer Lopez, dün ilk konseri öncesi kaldığı otelinde bornozuyla Boğaz keyfi yaparken görüntülendi

Lopez bornozuyla Boğaz keyfi yaptı

“Dance Again” turnesi kapsamında İstanbul’da üç gece sahne alacak olan dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez, önceki gece Kiev konserininin hemen ardından İstanbul’a geldi. Lopez özel uçağıyla saat 01.00’de sevgilisi Casper Smart ve ikiz çocuklarıyla İstanbul’a iniş yaptı. Taksim’deki yayalaştırma çalışmaları nedeniyle daha önce açıklanan oteli değiştirilen Lopez, havalimanından Kuruçeşme’deki Boğaz’a sıfır Les Ottomans Otel’e doğru yola çıktı. Bu sırada tam karşısından fotoğraf alınmamasını isteyen Lopez, güneş gözlüğü ve eşofmanlarıyla dikkat çekti. Lopez yorgunluğuna rağmen basın mensuplarına el salladı.

Yatmadan browni yedi
Les Ottomans Otel’in günlüğü 3 bin 500 euro olan kral dairesinde konaklamaya başlayan Lopez, gece odasına balık ve tavuk yemeği istedi. Uyumadan önce sanatçının browni yediği ve kalacağı dört gün için de sütsüz baklava istediği öğrenildi. Sabah 11.00 sıralarında uyanan Lopez, kahvaltısını odasında yaptı. Bol bol yumurta yediği öğrenilen sanatçı daha sonra bornozuyla boğazın keyfini sürdü. Havanın soğuk olması nedeniyle Lopez, basın toplantısına kadar odasından çıkmadı ve sesini açmak için çalışma yaptı. Lopez’in sesi oteli inletti. Jennifer Lopez, otelin camından Boğaz manzarasını çocukları ve sevgilisi Casper Smart ile izlerken objektiflere takıldı.

Haberin Devamı

Kılık değiştirecek
Lopez’in Sultanahmet Camii, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı ve Kapalıçarşı gezilerinin yanı sıra kılık değiştirerek Türk halkının arasına karışacağı belirtildi. Lopez’i ülkemize getiren organizatörün sanatçının bu haliyle tanınmasının da imkânsız olduğunu söylemesi de merak uyandırdı.